Pronašli smo najljepše tajice za fitness, jogu i pilates na sniženju

by | 27 prosinca, 2020
tajice za fitness, i jogu

Period između Božića i Nove godine poznat je kao onaj u kojem službeno počinju sniženja u dućanima. Idealno je ovo vrijeme da “ubodete” i koji sportski komad koji gledate već neko vrijeme ili pak da upotpunite svoj ormar s fitness odjećom nekim novim komadom koji će vam dati “vjetar u leđa” kad je riječ o treninzima (a zimi nam dobro dođe svaki oblik motivacije).

Mi smo ovog puta odlučili istražiti ponudu tajica na sniženjima, stoga smo prošetali online trgovinama brendova koje možete pronaći kod nas te vam donosimo najzanimljivije modele. Vježbate li često, vjerujemo da jako dobro znate kako vam tajice mogu biti velika smetanja na treninzima. Nekvalitetne tajice koje se rašire i počnu klizati, prozirne tajice koje nisu nikakva potpora dok radite, primjerice, čučnjeve, materijal koji nervira,  uzrokuje iritacije ili svrbež… Sve su to česti problemi kad je riječ o tajicama, stoga valja pažljivo birati u šarenoj ponudi.

Preferirate li treninge kao što su pilates, joga, trčanje, bicikliranje ili slične kardio treninge, najpametnije je birati tajice koje su ugodnog, mekog i prozračnog materijala, rastezljive no istovremeno čvrste te visokog i podesivog struka, kako vam ništa ne bi odvlačilo pažnju tijekom treninga. Dodatno, možete birati modele bez vidljivih šavova, a veoma su popularne i tajice šivane tako da “oblikuju” ili “podignu” stražnjicu ili jednostavno laskaju svakom ženskom tijelu. Mnogi modeli tajica za fitness danas su napravljeni od materijala koji se brzo suši i dobro upija vlagu, a česti su i oni koji griju tijekom intenzivnih treninga u hladnim uvjetima, što ih čini idealnima za zimu. Sjajna značajka nekih modela je i njihova antibakterijska obrada koja sprječava nastajanje neugodnih mirisa, baš kao i ergonomska konstrukcija koja omogućava kretanje bez ometanja.

U galeriji ispod možete pronaći modele koji su nama zapeli za oko, a idealni su za fitness, jogu i pilates. P. S. Obavezno bacite oko i na jednostavnu pilates vježbu koja aktivira cijelo tijelo.

Foto: Mango, PR