Najbolji joga tutorijali koje smo pronašli online

by | 5 lipnja, 2020

Naravno, ništa ne može zamijeniti odlazak na satove joge gdje možete pod vodstvom iskusnog instruktora odmah detektirati što radite krivo i skratiti put do ispravnog prakticiranja joge. Tako ovo gledajte samo kao uvertiru u vaše upoznavanje s ovom aktivnošću, ili bolje rečeno, načinom životom, koji danas ima više pobornika no ikad

Vjerojatno su mnogi među vama u nekom trenutku svog života bili u potrazi za dobrim instrukcijama joge online, pa makar se radilo samo o tome da ste htjeli dobro istegnuti leđa od 10-satnog sjedenja pred računalom. No često svi naiđu na slične probleme: prebrzo objašnjavanje i prijelaz preko vježbi, nekvalitetno objašnjavanje što moramo raditi, glazba koja nam ne odgovara, glas koji nam ne odgovara… No ne brinite se, pročešljali smo internet za vas i pronašli online joga predavanja i Youtube videe koji bi mogli biti baš oni koje ste tražili, neovisno kojim povodom!

Jen Hilman – bolovi u leđima

Za sve početnike i one koje muče klasične boljke sjedilačkog života preporučujemo pratiti vježbe Jen Hilman. Ugodnoga glasa, umirujućeg vodstva kroz proces te vježbi koje svatko može ponoviti, koje su lako pamtljive i koje uistinu pomažu.

Brett Larkin – ruke i gornji dio tijela

Ako se nikako ne možete riješiti opuštenih mišića na rukama, ovo su vježbe za vas bez obzira na godine. Bit će vam jasno zašto su bicpesi i tricepsi instruktora joge najviše na cijeni.

Kassandra – noge i bokovi 

Listovi, bedra, bokovi… Noge su mnogim ženama boljka do razine da strepe od ljeta kako ih ne bi morale otkriti. Ukratko rečeno, uz 20-minutnu vježbu koju možete pronaći ovdje, ljeto će vam postati najdraže godišnje doba.

Five Parks Yoga – protiv stresa i anksioznosti 

Mnogi se trenutačno bore sa stresom i anksioznosti. Stoga nije naodmet baciti oko na ove vježbe i usvojiti neke od njih i ukomponirati u svakodnevicu.

GymRa – gluteus

Uvijek se vraćamo na te gluteuse! Jednostavno imamo osjećaj da nam sve dobro stoji, kada stražnica dobro stoji! Ako želite bolje popuniti one traperice, podići stražnjicu ili samo učvrstiti gluteuse, ovo je tutorijal za vas.

Ostale preporuke možete pronaći na grazia.hr

Foto: Carl Barcelo / Unsplash