Frizure sa stavom: Tri stila koja će dominirati 2023.

U modi je personalizirani pristup

by | 11 siječnja, 2023
Najpopularnije frizure

Trendovi frizura dolaze i odlaze, ali nema boljeg vremena od isprobavanja nečega drukčijeg od nove godine. Zato je sada savršeno vrijeme da posjetite svog frizera. Ako ste u posljednje vrijeme obraćali pozornost na društvene mreže, bez sumnje ste primijetili neke od novih frizura koje daju naslutiti kakvi nas trendovi očekuju do kraja 2023.

Više no ikad, ove godine žene žele svojom frizurom istaknuti svoj osobni stil i stav. Dakle, savršeno je vrijeme za šišanje za kojim ste žudjeli. Trendovi se rađaju iz hirova pojedinca, što znači da je u godini pred nama stav najbitniji. Ako trebate inspiraciju, ovo su tri frizure koje ćemo, ako je vjerovati svjetski renomiranim frizerima, narednih mjeseci viđati posvuda.

Najpopularnije frizure u 2023.

“C” cut

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Za razliku od prethodnih “U” i “V” stilova šišanja, ove će godine takozvana “C“ frizura biti nevjerojatno popularna. Ovo je nadograđena i poboljšana verzija slojevito ošišanih frizura inspiriranih stilom 70-ih i 90-ih koje su bile hit 2022. godine. Mislimo na revival Rachel frizure, ali uz puno umjerenije, mekše i suptilnije pramenove koji uokviruju lice. Ova frizura je odlična za ravnu i valovitu kosu, a kao dodatan bonus – kosa će vam djelovati voluminoznije. Osim toga, jako ju je jednostavno stilizirati. Dovoljno je ostaviti kosu da se prirodno posuši na zraku i izgledat ćete sjajno.

Mix ‘n’ match cuts

 

View this post on Instagram

 

A post shared by leia (@artdr3am)

Još jedan veliki trend u 2023. bit će takozvane DIY ili “osmisli sam“ frizure. Žene sve više same kreiraju personalizirane frizure, kombinirajući prednju stranu jedne frizure sa stražnjom stranom druge (primjerice, kraće sprijeda, dulje straga). Sve sve miješa i kombinira. Možete primijetiti hibridne stilove koji kombiniraju look iz 70-ih i 90-ih godina u jednoj frizuri. Preuzima se najbolje iz oba razdoblja i prilagođava sebi.

Kratko, kraće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabie Godfrey (@gabie.godfrey)

Već dugo vremena kratka kosa nije bila toliko veliki hit koliko će zasjati ove godine. Pixie cut i kratke bob frizure, poput svevremenskog francuskog boba, bit će najpoželjniji odabiri u frizerskim salonima. Ako se ne možete odlučiti između boba i pixie frizure, kombinirajte oboje – bixie spaja najbolji od oba svijeta.

Pročitajte: Hit boje kose u 2023. zvuče preukusno: Strawberry Blonde, Mushroom Brown, Cherry Cola…

Foto: Instagram