Tko nije za odvažan francuski bob?

Bob stiže u milijun ruha, no "french bob" definitivno je na glasu kao najdrskiji

by | 9 lipnja, 2021

Sad je vrijeme za drastične poteze, zar ne? Ljeto je i želite da vam kosa više nema tu težinu, pa ako i malo fulate u odabiru, taman do jeseni ponovno naraste ispod ramena. A kako smo prošlih mjeseci šišali vrhove kod kuće i zaboravili na razne eksperimente, sve više žena želi napraviti nešto buntovno i drastično s kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae)

Tu se pomalo nameće trend “french bob” – osim što svjedočite kako vam se kosa “oslobađa” tereta, štedi vrijeme sušenju, ali ono najvažnije, savršeno upotpunjava opuštenu vibru ovog ljeta.

Francuski bob specifičan je po tradicionalnom odvažnom rezu duž linije usta, uz ravan rub koji okviruje obrve (sjetite se Amelie Poulain!) Međutim, moderna je inkarnacija malo manje kruta i dozvoljava nekoliko varijanti – najpopularnija? “Tek sam iz kreveta” look.

Ako je dobro ošišan, potrebno je jako malo proizvoda i održavanja. Rez je takav da formira look, izgleda lijepo i kad se malo zagladi za svečanije prilike, a sve druge dane možete izgledati neuredno privlačno. Uostalom, zaštitni znak svake frizure je osoba koja je nosi, a ne obrnuto.

 

Foto: Taylor Lashae/Instagram