Tko nije za odvažan francuski bob?

Bob stiže u milijun ruha, no "french bob" definitivno je na glasu kao najdrskiji

by | 9 lipnja, 2021

Sad je vrijeme za drastične poteze, zar ne? Ljeto je i želite da vam kosa više nema tu težinu, pa ako i malo fulate u odabiru, taman do jeseni ponovno naraste ispod ramena. A kako smo prošlih mjeseci šišali vrhove kod kuće i zaboravili na razne eksperimente, sve više žena želi napraviti nešto buntovno i drastično s kosom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae)

Tu se pomalo nameće trend “french bob” – osim što svjedočite kako vam se kosa “oslobađa” tereta, štedi vrijeme sušenju, ali ono najvažnije, savršeno upotpunjava opuštenu vibru ovog ljeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☾ zoë isabella poetry (@zoelaz)

Francuski bob specifičan je po tradicionalnom odvažnom rezu duž linije usta, uz ravan rub koji okviruje obrve (sjetite se Amelie Poulain!) Međutim, moderna je inkarnacija malo manje kruta i dozvoljava nekoliko varijanti – najpopularnija? “Tek sam iz kreveta” look.

Ako je dobro ošišan, potrebno je jako malo proizvoda i održavanja. Rez je takav da formira look, izgleda lijepo i kad se malo zagladi za svečanije prilike, a sve druge dane možete izgledati neuredno privlačno. Uostalom, zaštitni znak svake frizure je osoba koja je nosi, a ne obrnuto.

 

Foto: Taylor Lashae/Instagram