Vraća se “Rachel frizura”? Čini se da je okupljanje “Prijatelja” pokrenulo trend

Pojedini su čak ovu frizuru nazvali "Rachel 2.0" i jako nam se sviđa da se vratila!

by | 4 lipnja, 2021

Isto kao što vas u posljednje vrijeme svatko koga sretnete pita jeste li se cijepili, tako vas posljednjih dana, uvjereni smo, ispituju jeste li pogledali okupljanje ekipe iz serije “Prijatelji”.

Groznica je dosegla nove vrhunce jer je okupljanje potaknulo mnoge da ponovno počnu s gledanjem svih epizoda (što će trajati, koliko, dva mjeseca?), ali i potaknulo neke od modnih i hair trendova.

I dok su neki poludjeli za “levisicama”, traper haljinama, platformice… Drugi su se fokusirali na poznatu “Rachel” frizuru i modificirali je.

@asapabesattempted rachel’s 90s hairstyle 💓♬ original sound – meme rivera ミ☆

Otkad je najava za ponovno okupljanje “Friends: Reunion” prvi put emitirana, pretraga na Googleu za frizurom “Rachel” naglo je porasla za 179 posto. Tijekom vrhunca popularnosti emisije, saloni diljem svijeta postali su preplavljeni zahtjevima za frizuru koju je Jennifer Aniston fantastično nosila, a sad kad se nova generacija povezala s ovom serijom, čini se da stvari idu u istom smjeru.

@sarahhdls90s hair vibes #fyp #blowout #hairtok #hair #inspo #90s #foryou♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Ovu frizuru je notorno teško oblikovati zahvaljujući lepršavim slojevima, a koliko god da imate dobre četke i sprej za kosu, često ispadne šašavo i neuravnoteženo, a zna se i brzo opustiti. Dobra vijest je da je TikTok tu da nas spasi, pa tako #RachelGreen trenutno ima 570,6 milijuna pregleda na platformi, dok # 90shair ima 44,2 milijuna pregleda. Svakako, još jedan dokaz da ćemo obožavati nostalgiju koju nam donosi ljeto!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @milliebobbybrown

Foto: @haileybieber/Instagram