Hit boje kose u 2023. zvuče preukusno: Strawberry Blonde, Mushroom Brown, Cherry Cola…

Zvuče i izgledaju preukusno!

by | 3 siječnja, 2023
Ove će se boje kose nositi 2023.

Ove godine trendovi boja za kosu inspiraciju traže u gastronomiji. Mijenjamo ledeno platinasto plavu za krem plavu, takozvanu buttercream plavu koju koloristi uspoređuju s bojom unutrašnjosti kore od banane. Ni brinete više nisu samo brinete. One su cherry cola brinete, smeđa nijansa pomiješana s odvažnom crvenom.

Ružičasto zlatna ove se godine sljubljuje s hrabrim tonom breskve. A ni svjetlosmeđa nije samo svjetlosmeđa – to je nijansa Portobello gljive – pepeljasta brineta s plavim tonovima. Bez obzira na to koju preferirale, u novoj godini postoji nova boja za svakoga. Upoznajte se s “najukusnijim“ bojama do sada!

5 hit boja za kosu u 2023.

Buttercream blonde

Koje će boje kose vladati 2023.
Zamislite kolačić s glazurom od vanilije na vrhu. Buttercream plava popularna je boja kose tijekom zime jer pruža lijep prijelazni ton s ljetom izblijeđenih plavih pramenova. To je najsvjetlija moguća nijansa zlatne, ali s obiljem dubine i kompleksnosti koja je potrebna da bi laskala našoj blijedoj zimskoj puti.

Strawberry Blonde

Koje će boje kose vladati 2023.
Ova topla nijansa plave miks je bakreno plave i boje meda. Odličan je izbor za crvenokose žene koje na ovaj prekrasan način mogu postupno posvijetliti svoje pramenove i tako se pripremiti za nadolazeće proljeće i ljeto. Ovisno o vašoj podlozi, dodajte svojoj kosi izrazito svjetlocrvene nijanse ako želite dobiti suptilno ružičastiju nijansu, poput Sydney Sweeney.

Mushroom Brown

Koje će boje kose vladati 2023.
Negdje između karamel plave i tamne čokolade nalazi se ova pepeljasta, svjetlosmeđa boja koju koloristi opisuju kao boju Portobello gljive. Ova trendovska smeđa nijansa boje ukusne gljive lako se održava, a najljepše pristaje ženama s toplim podtonovima kože.

Cherry Cola

Koje će boje kose vladati 2023.
Crveno smeđa boja kose, pod nazivom cherry cola, odvažna je, slatka i osvježavajuća. Koloristi preporučuju nijansu crvene brinete Maye Rudolph, ako imate tople ili tamne tonove kože. Brinetama s čokoladno smeđom kosom, ovi zagasiti crveni pramenovi mogu pružiti fantastično osvježenje.

Peachy Rose Gold

Koje će boje kose vladati 2023.

Prošlogodišnju hit ružičasto zlatnu boju kose ostavite iza sebe. Ove godine in je nijansa breskve, u stilu Natashe Lyonne. Ova pastelno bakrena boja odlično pristaje ženama tople puti s plavom ili svjetlosmeđom kosom. No zahtjevna je za održavanje, pa ju je potrebno dobro zaštititi od sunca i uređaja za toplinsko stiliziranje kose kako bi što duže ostala svježa i ujednačene boje.

Pročitajte: Savršeno zaglađena kosa: Najbolji keratinski tretmani za kućnu uporabu

Foto: iStock/Getty Images Plus