Najbolji motivacijski podcasti za opuštajući vikend

by | 14 svibnja, 2021
podcast

Danas su podcasti postali svakodnevica – možete se na njih osloniti za gotovo sve. Posebno tijekom pandemije super je osjećaj staviti slušalice i pristupiti sadržaju za jačanje raspoloženja koji će vas energizirati. Podcasti koje smo odabrali nadahnuti su praktičnim savjetima koji će vam dati osjećaj svrhe i stimulacije u privatnom i poslovnom životu.

Zato, trebate li samo utješno slušanje ili praktične savjete, svakako poslušajte podcaste koje smo odabrali za vas.

Hey Girl by Alex Elle

Autor i voditelj Alex Elle razgovara s terapeutkinjom Nedrom Glover Tawwab o njezinoj novoj knjizi i zdravim granicama kao obliku samopomoći. Teme govore o hrabrosti i onome što svakome od vas treba – da znate tko ste. Poslušajte ovdje.

Changeability by Kathryn Bryant i Julian Illman

Voditelji Kathryn Bryant i Julian Illman daju vam alate kako biste u svoj život unijeli “više uspjeha i sreće”. Ovo je definitivno podcast za vas ako želite pokrenuti veliku promjenu u svom osobnom ili poslovnom životu. Poslušajte ovdje.

Superwomen With Rebecca Minkoff

Podcast Superwomen sadrži priče nadahnjujućih žena kakve do sada niste čuli. One pričaju o postizanju ravnoteže između poslovnog i privatnog života, ranjivosti i napretka. Sve to pomoći će upravo vama da shvatite da niste sami u svojim izazovima. Poslušajte ovdje.

Practical Positivity by Sophie Cliff

Voditeljica Sophie Cliff podijelit će s vama lekcije koje je naučila u želji da živi radostan život pod vlastitim uvjetima. Poslušajte podcast koji vam donosi mnoštvo praktičnih savjeta i koji će pomoći da živite sretniji i radosniji život pun samopouzdanja. Poslušajte ovdje.

FOTO: Karolina Grabowska/Pexels