Sjajan TikTok način kako da vaša kupaonica izgleda luksuzno

by | 22 ožujka, 2022
kupaonica

Kupaonica je mnogim ženama jedno od omiljenih mjesta u kući ili stanu, a služi mnogim svrhama. Od pripreme za dan koji je ispred vas dok se brinete o njezi svoje kože, do šminkanja i frizure, to je mjesto za opuštanje u kadi nakon naporno i dugog dana na poslu, ali i mjesto za koje doista želimo da je uvijek uredno kako bi dodatno poboljšalo sve ove postupke.

Upravo je zato važno kupaonicu učiniti mjestom koje će vam pružiti opuštajuću atmosferu, a to je stvarno moguće uz male trikove i savjete! Julie Sousa, stručnjakinja za dizajn podijelila je na TikTok-u svoj hack kako upravo kupaonicu u svom domu učiniti još privlačnijom i dodati joj notu luksuza, kakav inače možemo doživjeti samo u hotelima i toplicama. Jedan od načina na koji to možete postići i u svojoj oazi jest da ne ostavljate originalne boce šampona, gelova za tuširanje, balzama i još puno toga u originalnim spremnicima, nego da umjesto toga kupite neoznačene boce te da ih montirate na zid. Tim bocama svakako dodajte svoju dizajniranu naljepnicu po želji, a cijeli taj postupak će vam itekako vizualno povećati prostor i izgledat će efektnije i ljepše, kako piše stylist.co.uk.

Pročitajte: Uz ovaj trik vaša kupaonica bit će još čišća i još ljepša

Svakako pripazite na to da su naljepnice ili etikete koje stavljate vodootporne, kao i trake na koje ćete postaviti boce na zid. Video je oduševio brojne pratitelje – pogledajte ga u nastavku i primijenite već danas!

Pročitajte: Imamo recept za sredstvo za čišćenje iz domaće radinosti

 

@the_avantgarde

#homedecor #decortips #bathroomdecor

♬ Bop – HipHop Beats

Izvor: TikTok, Foto: Pexels