Jennifer Lopez ne staje. Sada je lansirala kremu za guzu

by | 2 kolovoza, 2022

Nesumnjivo, Jennifer Lopez jedna je od poznatih žena na koju nitko ne ostaje ravnodušan. Ova svjetska zvijezda posljednjih je dana tema svih medija, i to zahvaljujući najnovijoj vijesti – braku s Benom Affleckom. Ipak, J. Lo (ili bolje, J.Aff?) nije odlučila stati na tome, već je predstavila i najnoviji proizvod svoje beauty linije – kremu za guzu.

Danas, kad je na prvo mjesto napokon isplivao trend prirodne ljepote i oblina, nije naodmet prisjetiti se kako je upravo Jennifer Lopez bila jedna od prvih zvijezda koja je na scenu “donijela” prirodan, no u to vrijeme i neuobičajen izgled, koji se suprotstavljao tadašnjim standardima ljepote. Trebalo je proći mnogo vremena da žensko tijelo s oblinama bude prihvaćeno u svijetu showbusinessa, no mlade djevojke su s J. Lo svakako dobile uzora kakvog su trebale, kad je riječ o izgledu.

Jennifer Lopez lansirala kremu za guzu

Na valu celebrity beauty brendova, koje je danas već i teško pobrojati, i Jennifer Lopez je pokrenula vlastiti brend za koji tvrdi da utjelovljuje sve njezine postulate kad je riječ o kozmetici. Bez sumnje, J.Lo Beauty postao je jedan od najprodavanijih brendova u svijetu ljepote, a sada je Jennifer odlučila otići i korak dalje, lansiravši kremu za stražnjicu J.Lo Body FIRM + FLAUNT™ Targeted Booty Balm.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

“Svi mi pridajemo puno njege i pažnje koži našeg lica, no ponekad zanemarimo tijelo. Bilo mi je važno kreirati skincare rutinu za tijelo kako bi adresirala njegove specifične i jedinstvene potrebe, pa smo počeli s guzom!”, napisala je Jenn u svojoj objavi na Instagramu.

Njezin tim radio je oko godinu dana na formuli, a u proizvodu se, između ostalog nalaze i ekstrakt sjemena biljke guarane. Cilj ove kreme je višestruk: zatezanje kože stražnjice, smanjenje strija, poboljšanje mikrocirkulacije i smanjenje celulita.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

“Nije tajna da vjerujem kako je naše tijelo naš hram koji nas vodi kroz različite periode života i za nas radi sjajne stvari. Ipak, mi ga nerijetko zapostavljamo. Cilj mi je bio da stvorim proizvod koji će smanjiti sve probleme s kojima se svi suočavamo”, rekla je J.Lo i dodala da se ova krema može koristiti i na drugim dijelovima tijela.

“Ja je koristim i za stražnjicu, ali i bedra, trbuh, pa čak i na rukama”, dodala je pjevačica, koja je ovu kremu lansirala na svoj 53. rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JLO BEAUTY by Jennifer Lopez (@jlobeauty)

 

Foto: Instagram