Jennifer Lopez pokazala svoj intenzivan trening – i poprilično smo zadivljeni

Jennifer Lopez podijelila je dramatičan video svoga treninga i sve nas motivirala na vježbanje

by | 28 siječnja, 2022
Jennifer Lopez

S obzirom na to da J. Lo ima teretanu u svome domu (ili više njih), teško je reći da su vježbe koje je demonstrirala u poprilično dramatičnom videu koji izgleda toliko vrhunski kao da najavljuje njezin nadolazeći film za kućni trening.

Pročitajte više: Jennifer Lopez drastično promijenila frizuru i stoji joj odlično

Video njezina poprilično intenzivnog treninga imao je više od šest milijuna pregleda u samo nekoliko sati. Lopez radi na jačanju gornjeg dijela tijela i trening uistinu nije za početnike.

Prvo radi bicepse, zatim obrnute trbušnjake na klupi, vježbe za ramena te za prsa, a kako je jedan od trenera s kojima radi, David Kirsch, otkrio, J. Lo ne izgleda tako dobro samo zbog ovakvih treninga. “Različiti čimbenici ulaze u igru, uključujući način života, prehranu, stres, pa čak i vrstu ljudi s kojima je netko okružen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

“Jennifer je pedantna u pogledu jela, spavanja i općenito o svemu u svom životu”, kaže on. “Nije samo fizička razina – radi se o transformaciji svakog aspekta vašeg života. Jennifer i ja puno hodamo, radimo i hodajući čučanj, koji je odličan za unutarnju stranu bedara i stražnjicu.”

Tu su još i “mrtvo dizanje” jednom nogom i boks, a Lopez ponekad u svoj režim uključi i pilates. “U njezine treninge ubacujemo kardio, pliometriju, cijelo tijelo i donji dio tijela – oni su vrlo, vrlo intenzivni i ona shvaća sve vrlo ozbiljno.”

Pročitajte više: Rita Ora nas je uistinu motivirala svojim treningom

Bez obzira na to jeste li odlučili kopirati Lopezinu fitness opremu ili isprobati njezine intenzivne pokrete gornjeg dijela tijela, uvijek možete usmjeriti njezinu #WorkoutWednesday energiju kad “ganjate” vlastite ciljeve vježbanja!

 

Foto: John Sciulli / Stringer/Getty Images