Rita Ora nas je uistinu motivirala svojim treningom

Poznata pjevačica obožava fitness, no nismo imali pojma da je toliko predana

by | 8 studenoga, 2021
Rita Ora

Poznato je da slavni imaju svoje privatne trenere, nekad čak i privatne teretane te da su generalno predani svojim ciljevima. No Rita Ora, čini se, doista voli vježbati. Ova 30-godišnja pjevačica odrađuje poprilično zahtjevnu vježbu i to neposredno prije nego što izađe na pozornicu.

Pročitajte više… Ova tri jednostavna trika savršena su motivacija za treniranje

“Uvijek se ima vremena za petominutni trening ruku prije nastupa!”, napisala je Rita u opisu. U videu se Rita može vidjeti kako održava čučanj raširenih nogu dok pruža ruke u obliku slova T. Svaka ruka ima zakačen uteg za zglob, a možete vidjeti Ritu i njezinu trenericu kako pomiču ruke naprijed-natrag dok nastavljaju s čučnjem. “Pokrene te neposredno prije showa”, kaže Rita za svoju trenericu, a mi moramo priznati da je stvarno impresivno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Ovo nije prvi put da Rita Orta dijeli detalje o svome treningu. Slavni trener Jon Castano prije nekoliko je mjeseci podijelio poprilično impresivni set vježbi koje je namijenio pjevačici. I dok djeluje kao da je nevjerojatno predana i snažna, u jednom intervjuu izjavila je kako se nekad tjerala vježbati sve dok joj ne bi pozlilo. “Ali sad pristupam tome drukčije. Uživam vježbati. I sviđa mi se taj osjećaj zadovoljstva nakon odrađenog treninga.” Najvažniji razlog zbog kojega bi i trebalo vježbati, nakon zdravlja – zar ne?

Pročitajte više… #womenonly teretana u Zagrebu: mjesto vježbanja, ali i divnih prijateljstava i podrške

Foto: Getty Images Entertainment via Getty Images