Jennifer Lopez drastično promijenila frizuru i stoji joj odlično

Usudite li se i vi na ovakvu promjenu?

by | 4 prosinca, 2021

Ako velike vijesti (barem u beauty kontekstu) ne objavi Jennifer Lopez, objavit će ih njezin frizer Chris Appleton, koji je još jednom napravio veliku transformaciju za ovu ikonu.

Moćna pastelno ružičasta boja kose točno je ono što nam je trebalo za završetak tjedna – da vidimo kako je stav sve ono što čini frizuru još boljom i ako ste dovoljno hrabri da iznesete ovaj look – nema šanse da vam neće pristajati dobro. Upravo tako je i u slučaju J.Lo, za koju, priznajemo, apsolutno nikad nismo vidjeli da ne zrači i ne izgleda savršeno. Izrast u boji njezine prirodne kose savršeno se stopio s ovom pastelno ružičastom bojom zbog koje joj lice još više dolazi do izražaja i čini ga mekšim, a precizno iscrtane obrve samo su još jedan detalj koji savršeno odgovara uz namjerno ostavljen izrast.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)


I nije ovo prvi put da je J.Lo imala potpunu transformaciju. U posljednjih 30 godina na sceni možemo slobodno reći da se smatra jednom od najvećih beauty i modnih ikona, uz sva zanimanja kojima se bavi. Sa svojim preobrazbama krenula je još u ranim 90-ima, kad je imala lagane kovrče i prirodni make-up, pa je gradacijski počela sve više eksperimentirati s dramatičnijim lookovima koji su savršeno odgovarali sceni na kojoj se pojavljivala.

Tijekom godina, možemo reći, J.Lo je konstantno širila svoj utjecaj na svim poljima, od ostvarivanja svojih ciljeva na poslovnom planu, preko modnih, pa sve do beauty izbora, što još uvijek jako dobro čini i danas. Čekamo pomamu za ovom bojom na 3,2,1…

Foto: Frazer Harrison via Getty Images