Jennifer Lopez otkrila korake i tajnu svog mladolikog izgleda

by | 18 studenoga, 2020

Kad je u pitanju izgled, veliku inspiraciju i divljenje najčešće pronalazimo u poznatim i slavnim ljepoticama. Bilo da se radi o mladolikom i čistom licu, utegnutom tijelu ili bujnoj kosi, tajne koje se kriju iza njihove njege, stiliziranja i treninga uvijek želimo saznati.

Visoko na popisu tih žena stoji i Jennifer Lopez, koja u 51. godini života izgleda bezvremenski. Često pojavljivanje u medijima, gdje je uvijek okarakterizirana kao inspiracija za kosu, kožu ili predivnu liniju, duguje ustrajnosti u treninzima, odricanjima, beauty rutini te načinu razmišljanja koji, kako sama kaže, uvelike doprinosi njezinom izgledu. U nastavku vam donosimo četiri tajne koje su otkrili iz Glamour časopisa, u kojima se krije tajna njezinog mladolikog izgleda.

Redoviti treninzi

Redoviti treninzi uvršteni su u tajne formule gotovo svih poznatih mladolikih ljepotica. Jennifer Lopez vježba tri do četiri puta tjedno, a u tome joj često pomažu poznati američki treneri – David Kirsch u New Yorku te Tracy Anderson u Los Angelesu. Stoga, ako želite njezinu figuru i njezin izgled, znate što vam je činiti.

Izbacivanje alkohola, cigareta i kave

Većina ljudi ne može započeti dan bez kave, a vikend bez čaše omiljenog alkoholnog pića. No ako pitate J. Lo, cigarete, alkohol te kava ono je što trebate potpuno izbaciti iz svog života jer upravo one štete koži te je čine starijom.

Izbjegavanje sunca

Poznato je da J. Lo koristi glikolnu kiselinu kada je njega kože lica u pitanju te da se zaklinje u njezinu učinkovitost. Isto tako, više je puta izjavila kako ne izlazi iz kuće bez kreme sa ZF-om te da se ne izlaže suncu.

Afirmacije

Jennifer Lopez je za časopis Well + Good izjavila kako su afirmacije dio njezine svakodnevice. “Mlada sam i bezvremenska”, rečenica je koju si ponavlja svakoga dana. Iako će mnogima zvučati kao klišej, način na koji razmišljamo doista utječe na način na koji činimo stvari te se odražava na našu realnost, a često i na izgled.

Foto: Christopher Polk/Getty Images Via Guliver