Jennifer Lopez izbacuje svoju liniju proizvoda za njegu lica na kojoj radi godinama

by | 17 studenoga, 2020

Jennifer Lopez nedvojbeno je jedna od najljepših te najmladolikijih poznatih žena, stoga ni ne čudi činjenica da o tajnama njezine ljepote uvijek rado otkrivamo, pišemo i čitamo.

Tajne koje se kriju iza mladolikog i besprijekornog izgleda poznatih i slavnih definitivno su informacije koje koriste mnogima od nas. No kad netko od zvijezda, čijom smo vanjštinom, ali i unutrašnjošću inspirirani, odluči izbaciti svoj beauty proizvod isti iščekujemo s nestrpljenjem i radošću. Jennifer Lopez odlučila se priključiti svim onim zvijezdama, koje su tajne svoje ljepote odlučili preoblikovati u vlastite proizvode te na svojevrstan način pomoći svima onima koji žele imati zdravu i sjajnu kožu ili kosu.

“Ovo nije samo projekt koji radim sa strašću, ovo je 30-godišnji san”, napisala je J. Lo na svom Instagram profilu. Njezina linija za njegu kože J. Lo Beauty izlazi 21. siječnja 2021. godine, a poruka koja će proizvode pratiti jest to da ljepota ne poznaje vrijeme. “Tajna je u osobnoj snazi te shvaćanju da ljepota nema rok trajanja”, rekla je Lopez u svom videu. Dodala je kako je uvijek ražalosti to što žene nakon nekih godina života odustanu od sebe misleći da su prestare.

J. Lo napominje kako na ovom beauty projektu radi godinama, a svijetu je to poznato od 2018. godine, kada je u intervjuu za Good Morning America otkrila da radi na “paketiću” u kojem će se moći pronaći proizvodi za njegu kože te još ponešto. Još uvijek ne postoje informacije o samim proizvodima, no vjerujemo da će mnogi sada imati još jedan razlog za nestrpljenje oko dočeka 2021. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Foto: Foto: Jamie McCarthy/Getty Images Via Guliver