Ove poznate fitness aplikacije nude odlične besplatne programe vježbanja

by | 18 siječnja, 2021
besplatne fitness aplikacije

Želite vježbati kod kuće, ali nemate plan treninga? Ove fitness aplikacije vam mogu pomoći, i to besplatno!

Želite vježbati kod kuće, ali ne znate kako napraviti plan vježbanja. Izgubite se u moru videa na YouTubeu jer jednostavno ne znate što je dobro za vas. Odgovor bi mogle biti fitness aplikacije. No postoji jedan nezgodan moment: sve se one, u pravilu, naplaćuju. Iz tog razloga, predstavljamo vam fitness aplikacije koje su ove godine odlučile pružiti besplatne probne periode za sve nove članove. Iskoristite priliku i pronađite svoj program vježbanja potpuno besplatno. (Pročitajte: Kako vježbati kod kuće i stvarno vidjeti rezultate?)

Centr

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Centr (@centrfit)

Fitness i wellness aplikacija glumca Chrisa Hemswortha novim korisnicima omogućava šest tjedana besplatnog probnog perioda. Tijekom ovih šest tjedana imat ćete uvid u preko 1000 vježbi, 600 zdravih recepata, preko 200 meditacija. Sve ih je osmislio Chrisov tim trenera, kuhara i wellness eksperata. Nas su nagovorili!

Fhitting Room

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fhitting Room (@fhittingroom)

Ovaj njujorški HIIT studio dozvoljava dva tjedna besplatnog korištenja aplikacije prije nego što počne s naplatom. Za to vrijeme, imate mogućnost pristupiti videoteci i biblioteci vježbi za cijelo tijelo. Među vježbama su one za koje vam nije potrebna oprema i koje se baziraju na vlastitoj snazi. Ipak, oni koji imaju prave male kućne teretane mogu pronaći i programe za vježbanje s opremom i to na različitim fitness razinama. (Pročitajte: Vježbajte kod kuće s “kraljicama fitnessa”, i to potpuno besplatno)

Peloton

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Peloton (@onepeloton)

Ime čuveno u fitness svijetu svim novim korisnicima dozvoljava čak dva mjeseca besplatnog korištenja svih resursa. Za one koji imaju opremu na raspolaganju odličan je kardio sadržaj. Ali, čak i ako imate samo prostirku za jogu, možete se okoristiti ovim probnim periodom. Dostupne su vježbe snage, joga, vježbe istezanja, pa čak i satovi meditacije.

Down dog

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Down Dog: Great Yoga Anywhere (@downdogapp)

Do kraja veljače, Down dog je sve sadržaje učinio potpuno besplatnima. Možete trenirati jogu, ići na meditaciju, raditi vježbe visokog intenziteta… Tu je čak i joga za trudnice. Ne samo da birate vježbe sami nego im možete prilagoditi i glas trenera, glazbu… (Pročitajte: Ovih 8 ubojitih vježbi Halle Berry osiguravaju vitak struk i trbušne mišiće)

Emily Skye FIT

Influencerica Emily Sky osigurala je mjesec dana besplatnog probnog perioda za sve korisnike koji se registriraju tijekom siječnja. Tu je njezin 12-3-30 program, kao i drugi programi usredotočeni na trup ili stražnjicu. Također, možete birati hoćete li vježbati kod kuće ili u teretani.

Foto: dangrytsku/Getty Images via Guliver