Vježbajte kod kuće s “kraljicama fitnessa”, i to potpuno besplatno

by | 6 siječnja, 2021
besplatno vježbanje kod kuće

Bezuspješno tražite fitness program za vježbanje kod kuće koji vam odgovara? Dobra vijest je da su “fitness kraljice” Instagrama Julianne Hough i Cassey Ho pripremile seriju od 20 treninga kojima se možete pridružiti besplatno.

Ove poznate fitness influencerice osmislile su novi četverotjedni program vježbi kojem se možete besplatno pridružiti u okviru FitOn Reset izazova za 2021. godinu. Ovaj fitness izazov počeo je 1. siječnja, a od 4. siječnja dostupni su svi programi vježbanja. Cassey Ho, instruktorica pilatesa i Julianne Hough, poznata po svojim treninzima začinjenim plesom, provest će vas kroz 20 treninga i četiri meditacije. Više nema izgovora – vježbajte kod kuće i to besplatno. (Pročitajte: Ovih 8 ubojitih vježbi Halle Berry osiguravaju vitak struk i trbušne mišiće)

Svi treninzi kod kuće su izbalansirani tako da ih mogu pratiti apsolutni početnici. Također, formirani su i setovi vježbi za one koji već imaju dobru kondiciju i fitness rutinu.

Kako izgleda jedan od treninga koje su osmislile fitness kraljice Instagrama, možete pogledati ovdje:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Cassey Ho (@blogilates)

Priključivanje izazovu je potpuno besplatno. Oni koji imaju američko državljanstvo, a priključe se fitness izazovu, imat će priliku i osvojiti nagrade svaki tjedan. Za nas, jedini zgoditak su besplatni, a kvalitetni treninzi kod kuće. Zašto ne? (Pročitajte: Koliko često treba vježbati i što zapravo čini dobru rutinu vježbanja?)

Foto: FreshSplash/Getty Images via Guliver

SHAPE

© 2020 MEREDITH CORPORATION. SVA PRAVA ZADRŽANA. PRIJEVOD SHAPE US IZDANJA, OBJAVLJENO UZ DOZVOLU KORPORACIJE MEREDITH. ZABRANJENA JE REPRODUKCIJA NA BILO KOJI NAČIN, NA BILO KOJEM JEZIKU U CJELINI ILI DJELOMIČNO, BEZ PRETHODNE PISMENE DOZVOLE.