Sviđaju nam se ove jednostavne novogodišnje odluke Drew Barrymore

by | 4 siječnja, 2021
drew barrymore

Holivudska zvijezda odlučila je živjeti zdravije i promijeniti jutarnje navike, a čaša vode s limunom prva je u nizu “mjera” koju bismo svi lako mogli primijeniti.

Ako ste mislili da samo vi donosite novogodišnje odluke, u krivu ste. To očigledno čine i holivudske zvijezde. Glumica Drew Barrymore odlučila je živjeti zdravije i promijeniti jutarnju rutinu u 2021. godini. Da ne bi sve ostalo samo na priči, kao do sada, nove navike počela je uvoditi – odmah. Uz to, pozvala je sve svoje pratitelje na društvenim mrežama da joj se pridruže. Tijekom cijele godine radit će listu navika koje je uvela u svoju svakodnevicu. (Pročitajte: Ne znate kako izaći na kraj sa stresom? Kate Hudson ima metodu koja bi vam mogla koristiti)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Evo što Drew Barrymore savjetuje:

Topla voda s limunom za dobro jutro
Kao i većina nas, Drew je donedavno ujutro pila hladnu vodu. Većina napitaka koje je uzimala bili su hladni i sa šećerom. A onda je saznala za drevni indijski medicinski sustav koji ju je potaknuo na to da razmisli o promjeni jutarnje rutine. (Pročitajte: Sedam lako primjenjivih pravila prehrane po ayurvedi)

“Odlučila sam u 2021. godini prvo promijeniti jutarnje navike. Ne mogu baš piti vruću vodu s limunom, ali tu je bar voda s limunom sobne temperature”, otkriva poznata glumica.

Voda s limunom trebala bi potaknuti vaš imunološki sustav i pokrenuti probavu. Uz to, citrusi sadrže antioksidanse, pa su višestruko korisni za organizam.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Uključite istezanje u jutarnju rutinu
Ovo nije jedina nova navika koju Drew planira usvojiti. To neće biti moderne i fancy medicinske fore, nego male navike koje dokazano utječu na zdravstveno stanje. (Pročitajte: Brie Larson predlaže 39 tehnika za ublažavanje osjećaja stresa i panike)

“Stalno pričam o tome, a nikako da to stvarno i napravim. Jer napraviti je toliko teže nego samo govoriti. Zato, od sada – prvo radim”, kaže glumica. Tako će njezino jutro, osim čaše vode s limunom, počinjati i meditacijom, petominutnom jogom i nježnim istezanjem.

Stoga izaberite i sami 10 malih, ali važnih navika te počnite s promjenama. Drew Barrymore vas podržava u tome.

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images via Guliver