Potvrđeno je: ovo će biti najpoželjnija frizura ljeta 2023.

Ovo su najnovije zvijezde koje su skratile svoju dugu kosu

by | 6 lipnja, 2023
bob frizura

Eva Longoria, Scarlett Johansson, Lucy Liu, Cara Delevingne, Hailey Bieber, Lily Collins… samo su neke od zvijezda koje su proteklih tjedana skratile svoju dugu kosu i time potvrdile da će ove vrste boba biti najtraženiji cut i u našim frizerskim salonima.

Čini se da smo na dobrom putu da bob postane sinonim za 2020-e kao što je, recimo, trajna za 80-e ili kratka pixie frizura za 90-e. Uz nebrojene inačice boba, od francuskog boba sa šiškama i blunt boba do loba, varijacija na temu ne nedostaje, pa nikad nije bilo lakše pronaći stil boba koji fantastično pristaje svakom obliku lica.

Popularnost bob frizura, u posljednje vrijeme, podižu i sve brojnije poznate osobe koje se ne libe drastično skratiti svoju dugu kosu. Gotovo svaki dan neki novi celebrity s A-liste prošeta crvenim tepihom s novom bob frizurom.

Pročitajte: Od pixiea do loba: najbolje kratke frizure za vaš oblik lica

Zvijezde s bob frizurama

Scarlett Johansson

Jedna od njih je Scarlett Johansson, koja se odlučila za tupi bob cut. Ova svestrana frizura lako se može preoblikovati u elegantnu verziju dostojnu koktel zabave, na plaži izgleda fantastično bez ikakvog truda, a za dan joj je dovoljno figarom udahnuti malo teksture.

Cara Delevingne

Cara Delevingne još je jedna “preobraćenica” na bob, koja je skratila svoju dužinu kose prošli mjesec. Dopirući tik ispod ramena, Carin tupo rezani bob specifičan je zbog zanimljivih, kratkih šiški koje privlače pažnju na manekenkine popularne obrve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hollywood Box (@hollywoodboxuk)

Emma Stone

I Emma Stone nedavno je zamijenila svoju prepoznatljivu frizuru srednje dužine za zavidan bob. Glumica je viđena u Italiji na reviji Louis Vuitton Cruise 2024 s novim stilom koji je izgledao istodobno jednostavno i chic. Duže šiške, u stilu “zavjesa” šiški, dodale su zanimljivost njezinom kestenjastom bobu.

Eva Longoria

Na Filmskom festivalu u Cannesu, američka zvijezda Eva Longoria pojavila se na crvenom tepihu s frizurom kraćom nego inače. Glumica se odlučila za ravni bob dužine do ramena, ravno i s dubokim razdjeljkom sa strane. Njezin look pomalo podsjeća na devedesete, ali istovremeno izgleda moderno i mladenački.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Lucy Liu

Ni Lucy Liu nije odoljela trendu. Svoju je prepoznatljivu dugu, crnu, svileno meku kosu zamijenila blunt bobom ošišanim iznad ramena. Njezina kratka kosa bila je stilizirana jednostavno, s razdjeljkom sa strane koji je bio samo malo pomaknut od sredine, a vrhovi kose bili su nježno uvijeni prema unutra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allure Magazine (@allure)

Pročitajte: Najpopularnije vrste bob frizura koje pristaju svakoj teksturi kose

Foto: Instagram