Novi blunt bob Hailey Bieber jedan je od vrućih trendova godine

Baš poput Margot Tenenbaum

by | 2 veljače, 2023
hit frizure 2023

OK, Hailey Bieber i Gwyneth Paltrow definitivno imaju nešto zajedničko – svaka od njih pokrenula je uspješnu liniju za njegu kože. Ali sada je Hailey dodala još jednu stavku na ovu listu – blunt bob, baš onakav kakav je Gwyneth nosila glumeći čuvenu Margot Tenenbaum.

Blunt bob i modni stil

Pitate se kojem modnom stilu blunt bob odgovara? Hailey Bieber izabrala je tamnu odjeću koja podsjeća na srednjoškolsku uniformu, džemper s V-izrezom preko majice s kragnom, mini suknju i krajnje popularne mokasinke. Dopunila je izgled crnim sunčanim naočalama sa srebrnim žičanim okvirom, krem torbom Bottega Veneta i, naravno, dugom bundom. Jer, kao što je rekla u postu kojim prikazuje svoju novu frizuru – ideja joj je da evocira kultni lik iz filma: Margot Tenenbaum. Naravno, vi možete nositi bob onako kako želite, ne zamarajući se modnim izborima Hailey Bieber.

blunt bob

Foto: @haileybieber/Instagram

Boje kose koje idu uz blunt bob

Kad je riječ o boji kose, Hailey je odabrala nijansu točno između čokoladno smeđe i bakrene boje – a to je apsolutni trend. Plavu kosu je tradicionalno teško održavati, ali smeđi i crveni tonovi, kao i oni koji se prelijevaju – idealan su izbor za blunt bob. Savjet stilista je da uz ovakvu vrstu boba izbjegavate crnu boju kose jer daje oštrinu licu.

Kome odgovara blunt bob Hailey Bieber?

Ovaj mini bob idealna je protuteža svim onim teksturiranim i mekanim frizurama koje nam stilisti predlažu za 2023. godinu. Blunt bob ima stroge linije koje uokviruju lice i oštre krajeve, što daje određenu težinu izgledu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Foto: Dia Dipasupil/Staff/Getty Images Entertainment, Instagram