Alessandra Ambrosio pokazala svoju dnevnu rutinu vježbanja

Poznati supermodel otkriva kako izgleda jedan njezin trening koji nas je motivirao na rekreaciju

by | 21 travnja, 2021

Alessandra Ambrosio dala nam je uvid u to kako održava kondiciju i moramo priznati da nas je motivirala na vježbanje!

Na Instagram videu možemo vidjeti bivšu Victoria’s Secret anđelicu kako izvodi razne vježbe, uključujući dizanje utega i girja, rad s trakom za otpor i trbušnjake. Protekle godine, sa zatvorenim teretanama zbog pandemije, Ambrosio je morala postati kreativna sa svojom fitnes rutinom, često se okrećući internetskim treninzima. “U redu je ako u to vrijeme nedostaje motivacije – svi to osjećamo – ali važno je odvojiti malo vremena za sebe, a vježbanje je sjajan način da se fokusirate i ostanete u formi.”

Osim vježbanja u teretani, jedan od načina na koji Ambrosio – koja uskoro puni 40 godina – drži svoje tijelo čvrstim je bavljenje jogom. “Volim se baviti jogom jer me to usredotočuje i istovremeno me održava u formi”, rekla je za FOX News.

Čak i u danima kada nema vremena za cjelovit trening, Ambrosio se aktivira istezanjem ili plankom od 5 do 10 minuta, a sad kad je toplo voli rolati, voziti bicikl ili igrati odbojku. Osim održavanja tjelesne težine, Ambrosio također pokušava podgrijati svoje tijelo hranom poput svježeg, organskog voća i povrća. Iako, kaže ona, “nema razloga da se tu i tamo ne počastite desertom.”

Mi se slažemo!

Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images Entertainment via Getty Images