Categories POKLONI I AKCIJE

DARUJEMO VAM 2×2 karte za koncert Miroslava Škore!

Metropola ima novo najbolje mjesto za koncerte i opuštanje. Cijela priča u atraktivnom prostoru The Besta na Jarunu, pod nazivom #TheBestClassic, počela je prije dva tjedna odličnim koncertom klape Cambi.

Novi programi rezerviran je za najbolje domaće izvođače, a koncerti počinju u 20 sati, što je odlično vrijeme za sve one željne kvalitetnog, ali i nešto smirenijeg večernjeg provoda. Klupski prostor The Besta za ove je prigode posebno prilagođen, a interijer kluba uređen je uz obilje sjedećih mjesta, idealnih za odmor i neobaveznu zabavu.

A takav će izniman prostor The Besta 26. 10. ugostiti još jedno veliko i poznato domaće ime, Miroslava Škoru.

Iza ovog poznatog kantatutora tamburaške i pop glazbe su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. Kroz svoju glazbenu priču, Škoro će vam otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini ili kući. Skladbe koje je pisao sebi i drugima, postale su dio naših života, a pamte se „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi, šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“ i “Majko jedina“ i mnoge druge.

Nemojte propustiti stoga zagrebački koncert Miroslava Škore, novi program #TheBestClassic i klub The Best, očekuju vas 26. 10. u 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna potražite putem sustava eventim.hr., a dvoje najbržih kojih ispod linka ove objave na našem FB-u ostave komentar “Želim na koncert” dobiva po dvije karte za ovaj glazbeni spektakl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu