Categories Business

TOP PET KOMADA U ŽUTOJ BOJI! Pozdrav ljetu uz prekrasne Patrizia Pepe komade u žutoj boji

Žuta je boja sezone i optimizma, a ovo ćemo ljeto zasigurno pamtiti po raznim avanturama koje ćemo doživjeti u upečatljivim modnim komadima baš u toj boji. Patrizia Pepe pobrinula se da u kolekciji za ljeto 2019. možemo pronaći odlične komade u boji sezone.

Prije no što se zaputite na godišnji odmor, žutu boju iskoristite u poslovnim kombinacijama. Možete je kombinirati uz odjeću i modne dodatke u sivim, crnim i bijelim tonovima. Osim što ćete tako osvježiti poslovni look, lakše ćete odbrojavati dane do godišnjeg odmora.

Žuti Patrizia Pepe kombinezon s cvjetnim uzorkom odličan je za dnevne odjevne kombinacije, a za večernji izlazak upotpunite ga s cipelama na visoku potpeticu u crnoj ili u zlatnoj boji koja odlično ide uz žutu. Maksi haljina iz Patrizia Pepe ljetne kolekcije osvaja na prvi pogled, a idealna je i za svečanije prilike poput ljetnih vjenčanja ili večera uz more. Inspirirajte se Patrizia Pepe kolekcijom te odaberite svoj idealan odjevni komad ili modni dodatak u žutoj boji i pozdravite ljeto na stylish način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu