Categories Business

Ludo sniženje u Ghetaldus optici

Mnogima omiljeno mjesto za odabir sunčanih naočala i ovo ljeto nas je razveselilo ludim sniženjem cijena do 50 %.

Ghetaldus optika kao trend lider i najveći ponuđač svih vrsta dioptrijskih naočala za korekciju vida, sunčanih naočala te kontaktnih leća svjetskih proizvođača nudi najpristupačnije cijene za ovo ljeto. Bilo da tražite omiljene basic modele koje ćete nositi i nakon završetka ljetne sezone ili trendi naočale modnih brendova, sve ih možete pronaći u Ghetaldus optici.

Osim niskih cijena, u prodavaonicama možete pronaći širok asortiman sunčanih naočala poput brendova Jimmy Choo, Dior, Fendi, Max Mara, Tom Ford, Guess te ostalih svjetskih proizvođača. Modeli svih boja i oblika čekaju na vas kako bi upotpunile vaš osobni stil i bile odgovarajuće vašem licu.

S obzirom na to da vam je bitno biti u sigurnim rukama, ako vam zatreba pomoć u odabiru, u prodavaonicama vas čeka i stručni tim koji se, osim o vašem izgledu, brine i o vašem zdravlju. Odabirom kvalitetnih sunčanih naočala, brinete se za zdravlje svojih očiju i zato je bitno odabrati visoku kvalitetu koja će poslužiti vama i vašem vidu dugi niz godina.

Misleći nas vas, Ghetaldus optika je u moru ljetnih sniženja spremila popuste do 50 %, a koji vam model odgovara možete provjeriti u bilo kojoj od njihovih 88 prodavaonica (https://www.ghetaldus.hr/group/10/Poslovnice) diljem zemlje, te webshopu www.ghetaldus.hr

U ovom dugoočekivanom sniženju nemojte propustiti priliku za uštedu. Izaberite za sebe i svoje najdraže najbolje modele sunčanih naočala i budite spremni za ljetne avanture. Budite i osjećajte se ovo ljeto kao zvijezda te zasjajte punim sjajem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu