Što je to Macerat 13 Lautus i protiv čega se uspješno bori?

Prirodan, učinkovit i blag proizvod koji vam može pomoći u borbi protiv apatije i kroničnog umora

by | 15 lipnja, 2021

O zdravlju je važno brinuti se bez obzira na godišnje doba. Većina ljudi najviše se na zdravlje fokusira zimi. Moguće radi osjećaja hladnoće, češćih prehlada, nedostatka sunca i sl. Ali, naravno, to je potrebno mijenjati jer naše tijelo i organizam zahtijevaju brigu i pažnju tijekom cijele godine. Bitno je da je ono što unosimo u sebe i na sebe – provjereno i prirodno.

Matičnjak se već neko vrijeme izdvaja svojim asortimanom, filozofijom, ali i smjelom jednostavnošću, koja je ponajprije osvojila i mnogobrojne mame, a mame znaju najbolje, pogotovo kad su u pitanju njihovi mališani. U svojoj bogatoj i ljekovitoj ponudi, svatko može pronaći nešto za svoje bližnje i sebe. Važno je steći naviku konzumiranja onoga što organizmu čini dobro i ne zaboravljati na to.

U prirodi možemo pronaći sve što je potrebno našem zdravlju. Da bi se učinkovito koristile u ljekovite svrhe, biljke moraju rasti na zemlji bez kemije i metala. Tako nastaje sve u Matičnjaku, a tim iz Matičnjaka vas poziva da istražite parazite. Ako osjećate stalnu prisutnost slabosti, apatije, znakove depresije i kroničnog umora, nadutost i bolove u trbuhu, razdražljivost, nesanicu, moguće je da ste razvili neku vrstu parazita u organizmu bez da ste toga svjesni – jer oni su svuda oko nas, kao i u našem organizmu. Nemilosrdni su osvajači svega na što naiđu, njihova potreba za uvećavanjem i razmnožavanjem je neutaživa te uvijek ide na tuđi račun. Razvijajući se u organizmu, stvaraju golemi nered i štetu, a pritom oslabljuju imunitet i doprinose razvoju kroničnih bolesti.

Macerat 13 Lautus u ulju oraha, savršen je saveznik u borbi protiv parazita. Pelin, klinčić i crni orah macerirani u 100 % hladnoprešanom ulju oraha daju proizvod koji je prije svega nježan i djelotvoran. Pelin je biljka koja je izrazito moćna kad su u pitanju paraziti, a crni orah se već stoljećima koristi protiv gljivica i parazita koji uzrokuju bolesti kože. Orahovo ulje sadrži visoku biološku vrijednost (visok sadržaj polinezasićenih masnih kiselina), stoga snižava kolesterol i trigliceride te povoljno djeluje na mozak i štitnu žlijezdu. Što se tiče klinčića, riječ je o jedinstvenoj biljci koja sadrži eugenol (najmoćniju antimikrobnu tvar), koja ubija protozoe (najsitnije oblike organizama) i jedino je prirodno sredstvo koje uništava jajašca parazita.

Sve proizvode možete pronaći u specijaliziranim prodavaonicama zdrave hrane, u svim boljim ljekarnama, a kompletan asortiman Matičnjaka možete pronaći u Fitzona centru u Zagrebu. Za one sklonije online kupnji, sve proizvode potražite na web shopu Matičnjaka klikom ovdje, gdje možete pronaći detaljnije informacije o ovim hrvatskim proizvodima.

Foto: PR

Tagovi: