Kako je bilo na snimanju naslovnice “Ljepote&zdravlja” s Danijelom Martinović?

by | 30 listopada, 2021
Danijela Martinović Ljepota i zdravlje

“Drveće se ljuljalo nošeno hladnim vjetrom, a kiša je udarala po prozorima. Ljudi su mrzovoljno žurili, a po mokroj cesti letjeli su slomljeni kišobrani. No ona nas je dočekala s velikim osmijehom. Uživala je u pogledu na igru vjetra i kiše sa zelenilom koje je okruživalo lokaciju našeg snimanja”, piše Antonija Vrčić u broju za studeni, savršeno nas uvodeći u razgovor s jednom od najpoznatijih pjevačica na domaćem tlu, pa i u regiji, Danijelom Martinović.

Danijelu smo uhvatili na svojevrsnoj prekretnici, u periodu kada za nju počinje jedna sasvim nova era. Naime, nedavno je napunila 50, no to je nimalo ne zaustavlja u njezinoj zaigranosti i znatiželji, kao ni u kreativnim projektima. “Volim svoje godine, volim način na koji živim i doživljavam svoj život. Imam 50 i zaigrana sam kao djevojčica, i nikad to neću prestati biti jer to sam ja. To je ljepota tih lijepih godina kad možeš mirno reći: ‘Ako vam se ne sviđam, nađite nešto drugo’. Vi znate kako ostati vjerni sami sebi”, otkriva nam.

Mi smo se na snimanju uvjerili da je uistinu nemoguće ne voljeti Danijelu, a djelić njezine vedrine, pozitivne energije i radosti, ali i poneku beauty tajnu, otkrijte u videu u nastavku.

 

Što vas pak čeka u novom broju Ljepote&zdravlja, otkrijte ovdje.

Video: Lovro Orak

Naslovna fotografija: Matea Smolčić Senčar
Stilistica: Ivana Pavić
Šminka: Petra Sever
Frizura: Matea Lešćan
Lokacija snimanja: Hotel President, Pantovčak

Kako je izgledalo snimanje naslovnice srpanjskog broja “Ljepote&zdravlja” s glumicom Csillom Barath Bastaić pogledajte ovdje.