Prelistavanje! Što donosi novi broj “Ljepote&zdravlja”?

by | 30 listopada, 2021
novi broj “Ljepote&zdravlja”

Ljubav prema sebi kao početna točka ljubavi prema drugima provukla se mnogim stranicama novog broja časopisa Ljepota&zdravlje

Od zvijezde naslovnice, poznate pjevačice Danijele Martinović, koja nam je svojim mislima i svojom energijom na snimanju pokazala da su suosjećajnost, ljubav i nježnost vraški zarazni, preko tri zanosne žene koje su s nama su podijelile ljubav prema svojim godinama, dokazujući kako su one u kojima trenutačno jesmo upravo one najbolje, pa sve do mnogih stručnjaka od kojih možemo pročitati kako je ultimativni čin ljubavi – briga o sebi, Ljepota&zdravlje za studeni poziva na to da ovog mjeseca (ali i nadalje) pokažete više ljubavi prema sebi.

Ljepota&zdravlje novi broj

Što smo vam sve pripremili u novom broju Ljepote&zdravlja?

#1 Novi, jesenski make-up trendovi: Suptilan ili odvažan potpis?

Kad je make-up u pitanju – ove sezone stroga pravila ne postoje. Mi vam donosimo inspiraciju za novu sezonu!

Ljepota i zdravlje novi broj

#2 Pro-age revolucija

Beauty industrija polako napušta “vječnu mladost” kao ultimativni ideal ljepote, a termin anti-age zamjenjuje se onim puno prirodnijim – pro-age. Dokaz da su najbolje godine baš one u kojima trenutačno jesmo dale su nam i naše sugovornice, koje smo upitali za mišljenje o ljepoti neopterećenoj starenjem.

#3 Kako da se pokrenete (i kad vam stvarno nije do toga)

Osmislili smo djelotvorne strategije kako da se izborimo protiv pet najčešćih izgovora koji nam služe da izbjegnemo trening. Od “loše sam spavala” preko “još uvijek imam upalu mišića od prethodnog treninga“ do “jednostavno mi se stvarno, ali STVARNO ne da“ – pokrili smo ih sve.

Ljepota&zdravlje novi broj

#4 Isprobali smo biohakiranje

Samooptimizacija – potraga za načinima kako postići vrhunske fizičke i mentalne performanse – rastući je trend. Ali može li nam i koliko doista pomoći da postanemo zdraviji? Anketirali smo vodeće stručnjake da bismo saznali odgovor na to pitanje.

#5 Kako nas samosuosjećanje može promijeniti

To je supersila za koju je dokazano da nas čini sretnijima, sposobnijima i otpornijima, a stručnjaci kažu – da je ne primjenjujemo dovoljno. Kako steći naviku pokazivanja više ljubavi prema sebi?

Ljepota&zdravlje novi broj

Na naslovnici:
Danijela Martinović

Fotografkinja: Matea Smolčić Senčar
Stilistica: Ivana Pavić
Šminka: Petra Sever
Frizura: Matea Lešćan
Lokacija snimanja: Hotel President, Pantovčak
Odjeća: Kaput Twinset