Kako je izgledalo snimanje naslovnice srpanjskog broja “Ljepote&zdravlja”?

Zavirite iza kulisa!

by | 30 lipnja, 2021

Da vam počnemo pričati, tj. pisati o tome koliko je peripetija bilo oko dogovaranja snimanja srpanjske naslovnice časopisa Ljepota&zdravlje, vjerujemo da bi i najveći skeptici kad je riječ o astrologiji povjerovali u onu o retrogradnom Merkuru koji je donedavno bio na snazi. Ipak, svi su se problemi istopili s prvim osmijehom naše zvijezde naslovnice, poznate domaće glumice Csille Barath Bastaić, uperenim u objektiv genijalne Mare Milin.

“Još kao dijete voljela je zabavljati druge, a njezina neutaživa znatiželja i želja da ispriča priču nije ju napustila ni danas”, piše u srpanjskom broju o Csilli naša Antonija Vrčić, a u tu jednostavnu, opuštenu, marljivu i nasmijanu Csillu uvjerili smo se i na snimanju. Csillu smo uhvatili taman nakon saznanja o nominaciji serije Dnevnik velikog Perice, u kojoj je tumačila Željku, za nagradu Srce Sarajeva na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu, a prije radnog ljeta koje će glumica provesti igrajući po cijeloj Hrvatskoj u novoj predstavi Je l’ tako, Zorane? kazališta Moruzgva.

Dobrom je raspoloženju, unatoč visokoj temperaturi kojom nas je na dan snimanja počastilo ljeto, svakako pripomogla i lokacija snimanja – Greenmoon House u Samoboru, nedaleko od  Zagreba. Mjesto je to u koje se cijela ekipa instantno zaljubila, i mjesto koje u punom smislu riječi oduzima dah svojim pogledom koji “puca” na zelenu dolinu i na utvrdu Okić. Više o Greenmoon House možete pročitati ovdje (i probajte ne poželjeti rezervirati svojih idiličnih tjedan dana odmora!), nekoliko tema koje vas čekaju u aktualnom tiskanom izdanju Ljepote&zdravlja otkrijte ovdje, dok vas djelić atmosfere sa snimanja srpanjske naslovnice čeka u videu u nastavku…

 

Video: Lovro Orak
Fotografkinja: Mare Milin
Stilistica: Ivana Pavić
Make-up: Petra Sever
Frizura: Josey Hair & Beauty
Lokacija snimanja: Greenmoon House, Samobor