Prelistavanje! Evo što donosi srpanjski broj “Ljepote&zdravlja”

Donosimo pet tema koje ne smijete propustiti u najnovijem izdanju

by | 29 lipnja, 2021
ljepota i zdravlje srpanj

Na prodajna mjesta stigao je pravi ljetni broj časopisa Ljepota&zdravlje! U fokusu srpanjskog broja teme su snažnog tijela i zdrave psihe, koje će vas, nadamo se, napuniti samopouzdanjem i potaknuti na to da iskoristite svaki ljetni dan za uživanje u sebi, ali i u životu oko vas.

“Naša tijela su nevjerojatni mehanizimi koji funkcioniraju poput savršeno uštimanog orkestra. Šteta je da na njih gledamo samo kao na oklop koji sve drži na mjestu. Mi nismo mišići, ravan trbuh ili zaobljena stražnjica. Mi smo sve ono između jer želimo uživati u životu i svemu što nam se nudi i što možemo ostvariti”, govori naša sugovornica u sklopu teme “Recepti za samopouzdanje na plaži”, a mi jedino što možemo jest – složiti se! Jer, nismo li se kao žene dosta povijale pod raznim zahtjevima društva, i nije li vrijeme da se napokon u potpunosti zavolimo, ali i opustimo? 

U aktualnom tiskanom izdanju Ljepota&zdravlja stoga pronađite savjete i teme uz pomoć kojih ćete rasterećeni i puni optimizma koračati ljetom! 

Pet tema koje ne smijete propustiti u najnovijem izdanju

#1 Recepti za samopouzdanje (na plaži)

Pitali smo nekoliko poznatih dama kako se bore sa svojim nesigurnostima kada dođe vrijeme da se skinemo u kupaći kostim. Njihovi savjeti su nas oduševili!

ljepota i zdravlje novi broj

#2 Na otvorenom

Imate loptu? Onda ste spremni za trening – a imate i sredstvo za oporavak nakon aktivnosti. Uputite se u dvorište, park ili na plažu i samo naprijed!

#3 Zalogaji s okusom ljeta

Vrijeme je da nabavite svježe namirnice s tržnice, podmažete rešetke roštilja i, dok se priprema hrana, uživate uz osvježavajuće piće. Savjeti vještih kuhara, njihovi recepti i mali trikovi pomoći će vam da svoje obroke pretvorite u gastronomske delicije.

ljepota i zdravlje novi broj

#4 Ženski mozak u fokusu (konačno!)

Zašto je ženski mozak osjetljiviji od muškog kad su u pitanju različiti neurološki problemi – od glavobolja, preko anksioznosti, do Alzheimerove bolesti? Zahvaljujući novim istraživanjima koja vode neuroznanstvenice (da, uglavnom žene!), stižu saznanja o utjecaju spola na mozak. Plus: Kako iskoristiti te informacije da bismo zaštitili svoje neurološko zdravlje.

#5 Pravac – pješačka staza!

Hiking, to jest šetnja u prirodi, pruža mnogobrojne koristi – za tijelo, um i dušu. Osim toga, može biti onoliko naporna ili lagana, koliko vi to odredite. Dakle, vežite vezice – krećemo!

ljepota i zdravlje novi broj

Na naslovnici: Csilla Barath Bastaić
Fotografkinja: Mare Milin
Stilistica: Ivana Pavić
Make-up: Petra Sever
Frizura: Josey Hair & Beauty
Odjeća: Kupaći kostim Mango, košulja u vlasništvu stilistice
Lokacija snimanja: Greenmoon House, Samobor