Seksi poze za vitkije tijelo

by | 27 travnja, 2011

Tanja bedra, zategnuti trbuh i guza, a sve to bez odlaska u teretanu? Hmm, pitate se što trebate napraviti? Stručnjaci vam preporučuju nekoliko seksualnih poza, zahvlajujući kojima ne da ćete izgledati nekoliko kilograma mršavije, već ćete i ojačati samopouzdanje

Tajna većine žena za gotovo savršen izgled za vrijeme seksa glasi: “Ugašeno svjetlo. Jednostavna (misionarska) poza.” U trenucima strasti sve je maksimalno izloženo pogledu: trbuh, grudi, bedra, guza, i sve je u stalnom pokretu. O.K., svi znamo da muškarci ne primjećuju celulit niti “višak” na trbuhu, jer su potpuno zauzeti uživanjem. Međutim, ako su vaši strahovi i nesigurnost zbog stvarnih i umišljenih nedostataka veliki, onda će biti narušeno vaše zadovoljstvo. Dakle, umjesto da provedete pola života na različitim treninzima, stručnjaci su osmislili nekoliko seksualnih poza u kojima ćete izgledati privlačnije! I ne samo to – više ćete uživati u seksu…

Kraljica drame
Faktor boljeg izgleda: zategnuti trbuh
Ova poza zahtijeva nešto veću savitljivost od prosječne, ali je uzbudljiva i za vas i za njega. Vi ste na vrhu, a on leži na leđima. Vi se savijate unatrag, a ruke podignite u zrak, ili ih sklopite na potiljku. Savinite leđa koliko možete izdržati (u prednosti su žene koje se bave jogom) i zabacite glavu unatrag kako biste izdužili torzo, a grudi vam djelovale čvršće i zategnuto. U ovoj pozi njegov pogled bit će prikovan za vaš sada zategnuti trbuh, čvrste grudi i liniju vrata.
Faktor zadovoljstva: U ovoj pozi njegov penis je na klitorisu, a vi možete kontrolirati dubinu penetracije i tako lakše dosegnuti G-točku.
Kombinacija penetracije i stimulacije klitorisa, u ritmu koji isključivo vi kontrolirate, donosi najveći stupanj zadovoljstva. Za pojačavanje učinka, a naročito kontrole, možete se savijati u leđima još više i rukama držati vaše nožne članke.

Palačinka
Faktor boljeg izgleda: bez naslaga sala
Ova poza nazvana je ovako zato što oboje ležite ispravljenih nogu dok se on nalazi na vama. Partner može vidjeti jedino vaš vrat, ramena i lice, a eventualne naslage sala (i njihovo “prelijevanje” usred pokreta) potpuno su skrivene. Seks u ovoj pozi pruža isto zadovoljstvo kao i u “psećoj”, ali je mnogo intimniji jer se gledate s partnerom licem u lice. Kontakt u preponama je intenzivniji nego kada biste ga obuhvatili nogama, a činjenica da se oslanja na vas cijelom težinom tijela pojačava i penetraciju.
Faktor zadovoljstva: Položaj penisa pri penetraciji u ovoj pozi pojačava pritisak na klitoris i G-točku, a osjećaj bliskosti, zbog spojenih tijela, emotivni je bonus seksa. Štoviše, njegove ruke su
slobodne za različite vrste stimulacija.

Na rubu litice
Faktor boljeg izgleda: tanja bedra
Sjednite na rubu kreveta, savinite leđa unatrag i, oslanjajući se na ruke, podignite bokove. Partner je u stojećem položaju tijekom penetracije i pridržava vaše noge, kojima ste obuhvatili njegova
bedra. A potom, ovisno o snazi gornjeg dijela vašeg tijela, zauzmite sjedeći položaj i obuhvatite partnera rukama.
Faktor zadovoljstva: Seks u ovoj pozi je intiman, zavodljiv, a vi možete prilagođavati položaj vašeg tijela.
Alternativni položaj: stanite, raširite noge, oslonite se laktovima na podlogu i podignite stražnjicu. Na ovaj način nudite najbolji pogled na vaše obline. Doduše, zbog činjenice da partner u ovoj pozi diktira ritam penetracije, možda će vam trebati duže vremena da doživite orgazam.

(Obrnuta) jahačica
Faktor boljeg izgleda: čvrste grudi
Malo je muškaraca koji ne cijene pozu “jahačica”. Na kraju krajeva, on leži opušteno na leđima i ne radi ništa osim što uživa u pogledu. Što se tiče “obrnute jahačice”, vi ste u istom položaju ali leđima okrenuti partneru, tako da ne može vidjeti njihanje vaših grudi (ako je to ono što vam smeta). Mali savjet: kada uspostavite ravnotežu tijela i ritam pokreta, držite ruke visoko (laktovi u razini ušiju), čime nećete postići samo dublju penetraciju već će on vidjeti liniju vaših leđa u svoj njihovoj ljepoti.
Faktor zadovoljstva: Budući da se radi o dubokoj penetraciji, veće su šanse da se dosegne G-točka. Dodatni bonus je to što vi imate potpunu kontrolu nad brzinom i kutem penetracije. Kao što je slučaj sa svim pozama u kojima se on nalazi iza vas, samostimulacija klitorisa je olakšana.

“Bok, dragi!”
Faktor boljeg izgleda: manekenski bokovi
Oboje lezite na bok, okrenite se licem jedno prema drugom, a vi prebacite svoje bedro preko njegovog. U ovoj pozi ne samo da ćete pogledom moći pratiti penetraciju već će se oblikovati zavodljiva “šupljina” u dijelu ispod boka. Kada osjetite da ste nadomak orgazma, spojite noge (“stegnite obruč” oko njegovog penisa) radi pojačanog efekta.
Faktor zadovoljstva: Zbog pritiska koji njegovo tijelo radi na vaše, stimulacija klitorisa je maksimalna. Zato podignite nogu i oslonite je listom na njegovo bedro ili njegovu stražnjicu kako biste mu omogućili što bolji pristup klitorisu. Budući da nogom djelomično kontrolirate njegove pokrete, možete je spuštati i podizati u skladu s ritmom koji želite postići.

PREDIGRA U BROJEVIMA
Naravno, za uspješan seks važno je i „zagrijavanje.“ Evo što kaže statistika:
64 posto žena izjavilo je da njihovo “zagrijavanje” obično traje 15 minuta ili manje, dok 45 posto njih želi da predigra traje duže.
11 posto žena pružilo je i primilo oralni seks posljednji put kada su vodile ljubav.
34 posto žena kaže da su im poljupci najljepši dio predigre. Čak 40 posto njih htjelo bi još više “cmakanja”!
81 posto anketiranih žena doživjelo je orgazam za vrijeme predigre!

ČUDNE STVARI KOJE SU SASVIM NORMALNE
Korištenje riječi
33 posto osoba kaže da primjenjuju “verbalnu predigru” – razgovaraju telefonom ili šalju poruke i e-mailove da bi partnera “doveli” u pravo raspoloženje.

Izostavljanje predigre
72 posto žena povremeno zaboravi na predigru i odmah započinje seksualni odnos. Gotovo polovica ovih žena smatra da to na neki način može biti vrlo uzbudljivo!

Striptiz
24 posto žena izvelo je striptiz kao dio predigre. Skoro 40 posto žena koristi seksi donje rublje kao način zavođenja.

Fotografije: Guliver/Thinkstock