Pomrčinu punog Mjeseca u Biku najviše će osjetiti ovi znakovi Zodijaka

by | 17 studenoga, 2021
Pomrčina Mjeseca u Biku 2021

Pomrčina punog Mjeseca u Biku stiže nam 19. studenoga, a evo kako će utjecati na nas.

Poznat i kao “Mjesec dabra“ (engl. Beaver Moon), ova pozicija našeg satelita donosi  i neočekivane promjene na astrološkom planu. Praktična energija Bika nosi intenzivne vibracije i mnogo drame.

Pročitajte: Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Pomrčina punog Mjeseca u Biku

U astrologiji, pun Mjesec označava emotivno intenzivan period, kako za sve znakove horoskopa tako i za pojedince. U ovom periodu osjećamo poseban pritisak prilikom obavljanja zadataka i realizacije ideja. Ova pozicija Mjeseca dolijeva ulje na vatru, što znači da dolazi do promjena i smetnji u dnevnoj rutini. A budući da je Bik zemljani, stabilan znak koji teži ka nepromjenjivosti, dolazi do sudara potpuno suprotnih svjetova.

Iako ovo zvuči poprilično turbulentno i neugodno, nema potrebe za panikom. Ove promjene pomoći će nam izaći iz zone komfora, što i nije uvijek loše. A koji će znakovi Zodijaka najviše osjetiti ove promjene?

Bik

Bikovi, očekujte monumentalne promjene kad je vaš identitet u pitanju. Iako ne volite promjene, ovaj period donijet će vam izazove koji će se suprotstaviti vašoj zoni komfora. Možete očekivati progres koji će vam donijeti prijeko potrebno priznanje drugih. Isto tako, doći će do promjena u vašem izgledu, a ne samo na psihološkom planu. Ipak, ove promjene ne moraju nužno biti loše, zar ne?

Lav

Pomrčina punog Mjeseca utječe na vaš javni život. Postajete ranjivi i nesigurni, što vam nije svojstveno. Bojite se da vaši postupci neće biti dobro protumačeni. Bojite se odbijanja i toga da nećete biti cijenjeni za trud. Vrijeme je da pronađete snagu u sebi i da se ne oslanjate na druge. Sami sebi ste najveća podrška i snaga, zapamtite to.

Škorpion

U ovom periodu, odnosi i veze bit će pod udarom pozicije punog Mjeseca. Neki pripadnici ovog znaka doživjet će neočekivan preokret na ljubavnom planu. Vrijeme je da duboko razmišljate o odnosima i vezama koje imate. Ignorirajte pogrešne obrasce kojima ste se dosad vodili. Iskoristite ovo vrijeme da razmislite o prošlim iskustvima. Neka vam oni budu lekcija za dalje.

Vodenjak

Tijekom pomračenja punog Mjeseca u Biku, Vodenjaci bi mogli biti preosjetljivi. Uz to, u život vam se vraćaju neka saznanja iz prošlosti. Ova pozicija Mjeseca najviše će utjecati na vašu kuću doma i privatnog života. Gurat će vas ka razotkrivanju i pronalaženju mirnog mjesta, i doslovno i figurativno.

Saznajte što vam donosi 2021. i koja je afirmacija za vaš horoskopski znak

Tekst: Aleksandra Dudvarski za lepotaizdravlje.rs
Foto: Alina Kvaratskhelia/iStock via Getty Images Plus