Mjesečni horoskop za studeni 2021.: Zračite posebnom energijom

by | 3 studenoga, 2021
Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Mjesečni horoskop za studeni 2021. Blizancima na ljubavnom planu donosi sukobe, dok Vage polako vraćaju harmoniju u svoj ljubavni odnos.

Mjesečni horoskop za studeni 2021.

Ovan
Dragi Ovnovi, vaša energija će tijekom sljedećih nekoliko tjedana biti usmjerena isključivo na rješavanje kriza s kojima ste se suočavali tijekom prethodnih nekoliko mjeseci i ovo će za vas biti jedan naporniji period, ali ćete iz svega toga izaći kao pobjednici. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom trpi zbog partnerove brige za financije, a pojavljuju se i veći troškovi. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu strastvene avanture koja je kratkog daha. Na polju zdravlja izbjegavajte kirurške intervencije. Moguć problem s urinarnim traktom.

Bik
Dragi Bikovi, tijekom studenoga vaše polje međuljudskih odnosa je izuzetno aktivno i veliki broj pripadnika vašeg znaka će odlučiti prekinuti suradnju s određenim suradnicima, ali su na vidiku i nove poslovne ponude. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom je napet, skloni ste provokacijama, kao i suprotna strana. Zato se kontrolirajte, ponajprije u komunikaciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na meti udvaranja dvije osobe koje su vrlo misteriozne i nijedna neće odustati. Mjesečni horoskop za studeni 2021. vam savjetuje da povedete računa o prehrani.

Blizanci
Dragi Blizanci, jako ste motivirani kada je posao u pitanju, međutim, vaša energija neće se poklapati s ostatkom kolektiva i suradnika pa su mogući sukobi ozbiljnih razmjera. Ipak, nemojte odustajati od svojih planova. Ako ste u vezi ili u braku, maksimalno ste posvećeni poslu pa zbog toga zapostavljate partnera koji će negodovati i distancirati se. Slobodni pripadnici vašeg znaka preko posla upoznat će zanimljivu osobu, ali raspitajte se o emotivnom statusu iste. Povedite računa o imunitetu, a moguće su i ozljede.

Rak
Dragi Rakovi, povoljni aspekti planeta u vodenim znakovima će vam omogućiti da u sljedećih 30 dana provedete u djelo ono što ste zacrtali. S druge strane, ovo je period u kojem ćete se ipak malo rasteretiti i riješiti nekih poteškoća. Ako ste u vezi ili u braku, stabilizirajte odnos sa voljenom osobom, a slobodni pripadnici vašeg znaka će zablistati u očima jedne utjecajne osobe. Zdravlje je stabilno.

Saznajte što vam donosi 2021. i koja je afirmacija za vaš horoskopski znak

Lav
Dragi Lavovi, tijekom sljedećih dana obratite pažnju na odnos s kolegama, a posebno s autoritetima. Zbog toga što će dolaziti do sukoba uslijed nametanja osobnih stavova s obje strane. Također, mnogi Lavovi sada razmišljaju o odnosima u okviru obitelji. Ako ste u vezi ili u braku napeto je u zajednici u kojoj se nalazite jer će partner ugroziti vaš autoritet. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju da okrenu novi list na polju ljubavi pa će napraviti prvi korak prema osobi koja ih interesira. Povedite računa o kostima i kralježnici.

Djevica
Drage Djevice, pred vama je period velike mentalne aktivnosti, ali i napetosti, koju možete usmjeriti na pravilan način ako se maksimalno posvetite radu, ali i stjecanju novog znanja. Vaš sarkazam može ugroziti neke odnose. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u vrlo harmoničnom odnosu s voljenom osobom, posebno zbog toga što će planeta ljubavi biti u vašem prirodnom polju ljubavi. Slobodni pripadnici vašeg znaka na mjestima zabave mogu upoznati zanimljivu osobu s razlikom u godinama. Zdravlje je stabilno.

Vaga
Drage Vage, pred vama je mjesec u kojem ćete se najviše posvetiti polju financija, bit ćete izloženi većim troškovima, ali bit ćete motivirani i popraviti stanje na vašem računu. Zauzeti pripadnici vašeg znaka vraćaju harmoniju u odnosu s voljenom osobom, što će vratiti vaš unutarinji mir. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interes za jednu mlađu osobu i upuštaju se u flert s njom. Mjesečni horoskop za studeni 2021. vam savjetuje da povedete računa o prehrani i da izbjegavate začinjenu hranu.

Škorpion
Dragi Škorpioni, u sljedećih nekoliko tjedana ćete zablistati u u očima suradnika, autoriteta i generalno okoline. Pred vama je mjesec u kojem dobijate nagradu za uložen trud. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos s partnerom sada trpi zbog toga što ćete biti skloni provokacijama i konfliktima. Slobodni pripadnici vašeg znaka odlučuju okrenuti novi list i odustati od osobe za koju su se dugo interesirali. Moguće povrede.

 horoskop za studeni

Strijelac
Dragi Strjelčevi, potrudite se da svoju energiju maksimalno uložite u posao, zbog toga što ćete biti veoma napeti, a u vama će se javiti i strahovi da vam netko radi iza leđa. Također, bit ćete primorani da se izborite za svoj status u okviru radnog kolektiva. Zauzeti pripadnici vašeg znaka svoju nervozu prenose na voljenu osobu i to će biti uzrok rasprava. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu tajne romanse koja ima potencijal trajanja, s osobom koja nije iz vašeg mjesta. Zdravlje je stabilno ali ste izloženi nesanici.

Jarac
Dragi Jarčevi, mjesec studeni donosi veoma lijepe vijesti kada je vaša poslovna situacija u pitanju. Planeta harmonije će biti u vašem znaku od petog studenog, pa ćete dobiti nekoliko novih poslovnih ponuda ili ćete realizirati tekuće planove. Zauzeti pripadnici vašeg znaka harmoniziraju odnos s voljenom osobom, a oni koji su slobodni, sa planetom ljubavi u prvom polju zrače posebnom energijom i imaju priliku da promijene svoj emotivni status. Povedi računa o prehrani, posebno o unosu slatkiša u organizam.

Saznajte što horoskop govori o vašim predispozicijama za uspjeh u poslu

Vodenjak
Dragi Vodenjaci, napet aspekt Marsa na vaš horoskopski znak će vas motivirati kada je posao u pitanju, ali je preporuka da budete strpljivi i da ne odustajete od postavljenih ciljeva jer ćete nailaziti na prepreke. Izbjegavajte sukobe s nadređenima. Ako ste zauzeti, odnos s partnerom je napet jer će vam biti potrebno više slobode, a voljena osoba to neće razumjeti. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se zainteresirati za jednog od prijatelja, međutim, vaš interes će biti kratkotrajan. Povedite računa o fizičkoj aktivnosti i nemojte se izlagati velikim naporima.

Ribe
Drage Ribe, ovo je mjesec koji će vam donijeti jako lijepe vijesti kada je posao u pitanju. Uloženi trud će se isplatiti, ali je ovo jedna mirnija faza, u kojoj radite nove poslovne planove. Obratite pažnju na troškove. Ako ste u vezi ili u braku, odnos s voljenom osobom je stabilan, a vi ćete se potruditi ujedno i pojačati strasti između vas. Slobodni pripadnici vašeg znaka imat će priliku promijeniti emotivni status kroz jedno prijateljsko druženje. Zdravlje je stabilno.

Nakon što ste proučili horoskop za studeni, doznajte koja je manikura savršena za vaš horoskopski znak.

Piše: Astrologinja Helena Cupać za lepotaizdravlje.rs
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac