Pet razloga zašto žene ne vole dobre muškarce

by | 7 prosinca, 2011

Poznata je fama da će loš momak privući veću pažnju žena, nego dobar i stabilan muškarac. Je li to uistinu tako?

Svi znamo za postojanje dobrih, finih muškaraca. Međutim, žene ih, prema popularnom mitu, ne vole. Je li to istina? Vole li žene doista samo loše momke? U neku ruku je tako. To svakako ne znači da je to dobra stvar. Pogledajte koji su to razlozi zbog kojih žene izbjegavaju dobre muškarce i provjerite da li se isplati ganjati loše momke

1. Žene teško vjerovuju dobrim muškarcima

Ne zato što oni nisu pouzdani, baš sasvim suprotno. Što je muškarac pouzdaniji, ženama je teže vjerovati da je on zapravo tako dobar kao što izgleda. Ženama treba mnogo više vremena da povjeruju da je fin muškarac zaista fin.

2. Loši muškarci vode računa o sebi – i to mnogo – i ženama izgleda kako brinu o njima

To nije sjajna stvar u jednoj vezi, međutim, to znači da, dok će dobri muškarac čekati pravi trenutak da pozove ženu na sastanak, loš momak će odmah reći što želi. To i nije materijal za neku ozbiljniju vezu, ali svakako je lakše dekodirati što je to što muškarac zapravo želi.

3. Loši muškarci predstavljaju izazov ženama

Dok pravi muškarac ima svoje bankovne račune i stabilan posao, loš muškarac uglavnom živi od danas do sutra. S njim se nikada ne zna, stoga on predstavlja taj izazov koji žene vole.

4. Neke žene se boje intimnosti, a loš muškarac uglavnom se ne želi previše vezivati za ženu.

Ako se žena već sama boji bilo koje vrste intimnog vezivanja, ona će svog idealnog partnera vidjeti u lošem momku. On sigurno ne gaji iluzije da će ući u brak, ili uspostaviti neki dugoročni odnos.

5. Neke žene imaju nisko samopoštovanje

Naime, žene koje nemaju dobro mišljenje o sebi, odnosno nemaju izgrađeno samopoštovanje, vrlo loše podnose to što ih dobri momci tretiraju s poštovanjem. Loš momak će je tretirati na isti način na koji sama sebe tretira – loše.