Ovo su namirnice kojima možete osigurati formu i izgled

by | 9 siječnja, 2020

Tiffiny Hall zvijezda je naslovnice novog broja američkog izdanja časopisa Women’s Health. Ako pratite fitness scenu, znate da je riječ o osobnoj trenerici uz čiju su se pomoć mnogi transformirali. Svojim klijentima je uzor i motivacija zbog izgleda i odlične forme koju već godinama održava tjelovježbom i zdravom prehranom.

Kako kaže, za kupnju namirnica potrebno joj je 15-ak minuta. S godinama je naučila koja hrana godi njenom tijelu i pridonosi vitkoj liniji, a sada je popis odlučila podijeliti s cijelim svijetom.

Kokosova voda

“Hidratacija je iznimno važna za energiju i snagu koja vam treba za treniranje. Iako ne pijem kokosovu vodu svaki dan, volim si je povremeno priuštiti. To je zdrava alternativa sportskim napitcima, bogata je kalijem, elektrolitima i ukusna je.”

Kokosovo ulje

“Kokosovo ulje koristim svako jutro kao dio svoje rutine kojom održavam oralnu higijenu. Ima antibakterijska svojstva pa njime pročišćavam usnu šupljinu. Iako su mišljenja podijeljena, ja sam shvatila da se osjećam zdravije i svježe kada je koristim.”

Bademi

“Bademi obiluju zdravim mastima i proteinima i duže će vas držati sitima. Uvijek ih imam uz sebe, ali imajte na umu da u danu ne biste trebali pojesti više od šake badema.”

Jaja

“Većina mojih recepata uključuje jaja iz vrlo dobrih razloga. Sadrže proteine koji pomažu izgraditi mišiće i odlični su za zdravlje kože zahvaljujući udjelu kolagena. Ako nisu dio nekog jela, jedem ih tvrdo kuhana nakon treninga.”

IZVOR: INDEX.HR