Ovo je proizvod za mršavljenje koji oponaša metabolizam tjelesno aktivnih ljudi, a djelotvoran je čak i bez fizičke aktivnosti

by | 26 siječnja, 2021
Elancyl MY COACH!

Iako grozna na toliko različitih razina, prošla nas je godina mnogočemu naučila. Mogli smo se, prisilno doduše, prisjetiti koliko nam znači tjelesni dodir, zagrljaj, poljubac, druženje s prijateljima i obitelji, sve te divne sitnice koje smo u ovom virtualnom svijetu počeli uzimati zdravo za gotovo. Iako su uzroci za to ekstremni, dobro je da su briga za zdravlje, empatija i solidarnost ponovno u prvom planu. Početak godine oduvijek je bio doba donošenja odluka, planova, okretanja novih stranica. I suprotno popularnom vjerovanju u tome nema ništa loše – novogodišnje odluke su sjajna stvar ako ih donosimo s namjerom ostvarenja, ako im damo vremena da od zadovoljenja puke formalnosti postanu način života.

Ekspertiza Laboratorija Elancyl na području mršavljenja s tradicijom od gotovo 50 godina utemeljena na načelima malih pobjeda, discipliniranosti i ljubavi prema vlastitom tijelu, a ne na ultimatumima, čudotvornim proizvodima i ekstremnim dijetama. Stoga pozivamo sve da nam se pridruže u sljedećem: odbacimo koncept idealnog ljetnog tijela te narativa krivnje i grižnje savjesti kad proces mršavljenja ne ide onako kako smo planirali. Prihvatimo svoje tijelo, naučimo ga voljeti i pristupimo borbi s celulitom kao rješavanju manjeg estetskog problema, a ne kao sudbonosnom ratu o čijem ishodu ovisi naše zadovoljstvo samima sobom i sposobnost uživanja u zasluženom ljetnom odmoru. Dajmo si vremena ostvariti rezultate kojima ćemo se ponositi. I na kraju, ali nikako manje važno – nemojmo zaboraviti zabavljati se u cijelom procesu.

Elancyl MY COACH!

Izvrsnost kao inspiracija
Sportaši su zahvaljujući svom talentu, trudu i rezultatima uzor mnogima, pa su tako poslužili stručnjacima iz Laboratorija Elancyla u razvoju noviteta Elancyl MY COACH! proizvoda za mršavljenje koji oponaša metabolizam tjelesno aktivnih ljudi. O čemu se točno radi? Aktivnim ljudima je za vježbanje potrebna energija, a do nje dolaze izgaranjem masnih zaliha u stanicama koje zovemo adipociti. U tijelu postoje tri vrste adipocita: smeđi adipociti prisutni kod djece, bogati su mitohondrijima (stanični organeli koji proizvode energiju sagorijevanjem masti), dok bijele adipocite prisutne kod odraslih odlikuje velika količina pohranjenih masti. Treća vrsta su bež adipociti prisutni kod tjelesno aktivnih odraslih, koji su kako im i sama boja kaže nešto između – imaju više mitohondrija od bijelih adipocita, pa im je primarna funkcija brže i učinkovitije sagorijevanje masti u stanicama kako bi proizveli energiju koja je potrebna tjelesno aktivnijim pojedincima. Bijeli adipociti su u odrasloj dobi dominantni i djelomično su odgovorni za stvaranje celulita – dakle, ono što želimo jest u organizmu stvoriti što više je moguće bež adipocita kako bismo stvorili preduvjete za učinkovitu borbu s masnim naslagama.

Elancyl MY COACH!

Ključ uspjeha svakog trenera su njegovi igrači… 
… dok su u slučaju Elancyl MY COACHA ključni djelatni sastojci jedinstvene formule s gotovo 90 posto sastojaka prirodnog podrijetla. Novitet je mikroalga Tisochrysis Lutea koja potječe s Kanarskog otočja, sedam otoka vulkanskog podrijetla u španjolskom arhipelagu. Ta mikroalga koja obitava u morskom plićaku potiče aktivaciju bež adipocita te zahvaljujući tome ima trostruko djelovanje: sagorijeva masti, sprječava pohranu masti te smanjuje masno tkivo. Kofein je zlatni standard kad je riječ o sastojcima za mršavljenje, a upravo je Elancyl pionir u njegovom korištenju. Kofein složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje je lakše odstraniti. Još jedan anticelulitni klasik je bršljan koji eliminira toksine te vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.

Elancyl MY COACH!

Pro tip: Prilagodite aktivnosti očekivanjima
Djelotvornost: Elancyl MY COACH! je djelotvoran čak i ako se ne koristi u kombinaciji s tjelesnom aktivnošću; neravnine su zaglađenije nakon sedam dana korištenja, a promjene figure su vidljive nakon mjesec dana korištenja. Za više od 70 posto žena, učinak mršavljenja vidljiv je nakon 14 dana korištenja, a 95 posto ih ističe trenutačno zaglađivanje kože. 1

No, rezultati uz tjelesnu aktivnost i uravnoteženu prehranu puno su bolji; tako će MY COACH i do četiri puta povećati učinak tjelesne aktivnosti na čvrstoću i teksturu vaše kože, dok će učinak aktivnosti na zaglađivanje celulita povećati za 60 posto. 2

Upute za korištenje: Elancyl MY COACH! odlikuje ugodna, nemasna i neljepljiva tekstura svježeg osnažujućeg mirisa razvijena za nanošenje Elancyl masažom – posebnom pinch&roll tehnikom razvijenom u suradnji s fizioterapeutima koja olakšava primjenu proizvoda, pruža osjećaj ugode te povećava učinkovitost proizvoda. Pinch&roll tehnika masiranja potiče drenažu, tonizira i stimulira mikrocirkulaciju kože, poboljšava izmjenu tvari na razini stanica i povećava opskrbu kisikom, čime je osigurano optimalno prodiranje djelatnih sastojaka u kožu.

Elancyl MY COACH!

1 Kliničko istraživanje o zadovoljstvu proizvodom provedeno na 87 žena.
2 Rezultati se odnose na žene koje su prakticirale barem sat vremena sportske aktivnosti tjedno.