Ovo je 5 najpopularnijih boja lakova za nokte ljeta 2023.

Prema svjetskim nail artistima

by | 12 srpnja, 2023
Najpopularniji ljetni lakovi za nokte

Pospremite svoj omiljeni nude lak za nokte i isprobajte nešto smionije! Evo što vam predlažu svjetski nail artisti…

Vrući sunčani dani su pred nama, a kako ih najbolje popratiti nego žarkim i odvažnim bojama lakova za nokte. Bilo da preferirate klasične koraljne nijanse ili želite nešto smionije, poput kobaltno plave ili limeta zelene, ovog ljeta možete eksperimentirati s najrazličitijim nijansama i nail dizajnom.

5 “it” boja lakova za nokte za ljeto 2023.

Pročešljali smo prijedloge poznatih svjetskih nail artistica i ovo su apsolutno najbolje boje lakova koje možete odabrati za vašu ljetnu manikuru i/ili pedikuru.

Ružičasta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

“Žarka ružičasta uvijek je dobar ljetni odabir”, navela je nail artistica Rachel Joseph, pojašnjavajući da ova boja lijepo pristaje svim nijansama kože, kao i oblicima noktiju.

Plava

“S plavom bojom nikad nećete promašiti“, istaknula je nail artistica Rachel Joseph. Bilo da više volite suptilne, pastelne nijanse ili duboke, tamnoplave, ili pak njihovu kombinaciju, plave boje na noktima odlično izgledaju i uz bazen i na plaži.

Pročitajte: Preferirate li kratke nokte, ovo su boje lakova koje će ih vizualno produljiti

Sve nijanse citrusa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

“Žarko narančaste, žute i zelene nijanse čine izvrsnu ljetnu paletu boja”, navela je nail artistica Rachel James. Čak i ako niste na moru, uz čašu koktela u ruci, ova će vas manikura transportirati u tropski raj.

Lavanda

Odajte počast Pantoneovoj boji 2023. godine – “very peri”. Nail artistica Amy Lin predlaže da ovu hladnu, zelenkasto plavu boju ovog ljeta “utoplite” i odlučite se za pastelnu nijansu lavande. “Ova umirujuća nijansa pripada istoj obitelji boja, ali u ljetnom izdanju”, pojasnila je Lin.

Koraljna

Prema Rachel Joseph i Amy Lin, teško je pogriješiti s koraljnim nijansama. “To je sjajna tropska boja za ljetni odmor koja svima donosi osunčani sjaj”, rekla je Joseph preporučujući pastelno narančastu i žarku, koraljno narančastu.

Pročitajte: Ova boja laka za nokte najljepše ističe preplanulu put

Foto: @themaniclub