Posljednjih pet godina ovaj nude lak za nokte najprodavaniji je na svijetu

Savršeno pristaje svakoj boji kože

by | 2 lipnja, 2022

Essie je poznat po nevjerojatnom izboru lakova za nokte u boji kože. Možda se sjećate da nije bilo mladenke čiji nokti nisu bili obojeni u transparentno ružičasto nijansu pod nazivom Ballet Slippers, a navodno je ovaj lak za nokte obožavala i sama kraljica Elizabetha. No onda ga je s trona zbacio Topless i Barefoot, nova verzija nude laka za nokte istog brenda.

Kad je lansiran, na temelju podataka pretraživanja korisnika, Pinterest je zabilježio porast popularnosti novog Essiejevog laka za nokte za čak 796 posto. Od tada njegova popularnost ne jenjava. I danas, pet godina kasnije, ostao je jedan od najprodavanijih lakova za nokte u nude nijansi.

Razlog za to skriva se u njegovoj specifičnoj nijansi. Nježna bež boja s primjesom suptilne ružičaste fantastično pristaje gotovoj svakoj boji kože. Svijetli ten, uz Topless i Barefoot, neće izgledati previše blijedo zbog njegovih blagih ružičastih tonova, a budući da je boja laka tople bež nijanse, lijepo će istaknuti i srednje tamnu nijansu kože. Onima pak tamnije i maslinaste puti svidjet će se ako traže svjetliju nijansu nude laka koja odskače od tona njihove kože.

Bilo da kupujete svoj prvi nude lak za nokte ili ste minimalist kojemu je dovoljan samo jedan lak u boji kože, ili nekim slučajem još niste stigli isprobati baš ovu nijansu, možete biti sigurni da ovim odabirom nećete pogriješiti. S razlogom je postao kultan.

Foto: Instagram, PR