Preferirate li kratke nokte, ovo su boje lakova koje će ih vizualno produljiti

Izbor je pozamašan!

by | 23 svibnja, 2023
Najbolji lakovi za kratke nokte

Niste ljubiteljica dugačkih noktiju, bilo zbog praktičnih razloga ili modnog izričaja, i uvijek vam je teško odlučiti se za boju laka za nokte? Vjerojatno ste već eksperimentirali s različitim nijansama, ali ako još niste našli svoju signature boju, donosimo nekoliko savjeta za odabir laka za nokte ako preferirate kratko odrezane nokte.

Najbolje nijanse lakova za kratke nokte

Nude i neutralne nijanse

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails Town (@nailstown0)

Kad je riječ o stvaranju iluzije duljine, nude i neutralne nijanse djeluju poput čarolije. Ove nijanse uljepšavaju vaše prste, ali ne privlače pozornost na duljinu noktiju. To znači da kad nokte lakirate lakovima u boji kože, fokus neće biti na duljini vaših noktiju, već na njihovom obliku i ispoliranom izgledu. Osim što nježni tonovi stvaraju iluziju duljine, ove nijanse daju profinjen izgled, čineći kratke nokte elegantnijima.

Žarke i odvažne boje

Ako imate kratke nokte, možda mislite da su žarke boje veliki faux pas u beauty svijetu, ali naprotiv. Žarke i vesele boje laka za nokte privlače pozornost na vaše nokte, ali odvlače pažnju od njihove stvarne duljine. Zbunjujuće? Žarke nijanse stvaraju snažan kontrast između noktiju i vaše kože. Kad je boja toliko efektna, stvara se vizualni efekt zbog čega vaši nokti — a ne njihova duljina — dolaze u prvi plan.

Metalik nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liz Moore (@perkedpolishwithlizmoore)

Volite eksperimentirati s blistavim metalik noktima? Nema problema! Metalik nijanse daju dašak svjetlucavosti i sjaja vašim kratkim noktima, čineći ih chic i elegantnima. Zapravo, metalik je odličan odabir jer njegova reflektirajuća površina privlači pogled na vrhove noktiju što može stvoriti iluziju duljine. Bilo da se odlučite za klasično srebreni lak ili neki u šarenoj boji, metalik manikura će dati dimenziju i teksturu vašim noktima, što će ih učiniti zanimljivijim i vizualno privlačnijim.

Pročitajte: Imate kratke nokte? Svidjet će vam se talijanska manikura

Foto: @meloo_nails