Volite li bijeli lak za nokte, obožavat ćete ove manikure

Inspirirajte se!

by | 5 srpnja, 2023
Najljepše bijele manikure

U potrazi ste za manikurom u bijelom stilu koja će privući poglede na vašu preplanulu put? Ne tražite dalje, na pravome ste mjestu.

Snježno bijeli lak za nokte je nijansa koju odabiru brojne žene kao svoju omiljenu ljetnu manikuru i pedikuru. To nas uopće ne čudi jer bijeli lak prekrasno naglašava brončanu put, izgleda sjajno pod suncem i u moru, a bijela pedikura pristaje svakom stilu sandala. Kao što ćete primijetiti, odlično pristaje i svim oblicima noktiju, bilo da preferirate oblik badema ili squoval.

Bijeli lak za nokte savršeno je platno za bilo koji nail art dizajn. Od minimalističke grafike i šarenih prugica do nježnog cvijeća i zlatnog praha, postoji bezbroj načina na koje svojim bijelim noktima ovog ljeta možete dodati dozu posebnosti i upečatljivosti.

Pročitajte: Kako će izgledati francuska manikura ovo ljeto: donosimo 14 otkačenih ideja

22 ideje za bijeli nail art dizajn

Bez obzira na to jeste li kraljica DIY manikure koja ima gomilu lakova za nokte i naljepnica za kreiranje bilo kakvog dizajna koji vam se sviđa iz udobnosti vašeg kauča ili na brzom biranju imate svoj omiljeni kozmetički salon, prije nego što otputujete na more, željet ćete se inspirirati ovim predivnim manikurama u bijelom.

Sunce i more

Retro prugice

Grafički minimalizam

Elegancija u zlatnom

Zaželi želju

Zaigrano ljeto na noktima

Umjetnički

Pronađi me pod palmom

Na točkice s crtom

Mondrian crvena

Trešnjin cvijet

Zrake sunca

Zlatno-bijeli spoj

Crni okvir

Francuski vrh s plavom crtom

Na prugice

Nježni cvijetak

Zlatna prašina

Elegantna zebra

Moderni etno

Mramorni sjaj

Terazzo look

Pročitajte: Ova boja laka za nokte najljepše ističe preplanulu put

Foto: @didierlab_usa