Kako će izgledati francuska manikura ovo ljeto: donosimo 14 otkačenih ideja

Klasika s twistom

by | 17 svibnja, 2023
Najljepše ideje za francusku manikuru

Da je francuska manikura pjesma, vjerujemo da bi bila opjevana u pjesmi “Survivor” grupe Destiny’s Child. Iako su bijeli vrhovi bili jedan od najtraženijih stilova manikure 90-ih i ranih 2000-ih, s vremenom su izašli iz mode. Ali baš kao i vaše omiljene grupe, francuska manikura se s vremenom vratila i ponovno se smatra klasikom.

Sretni smo što je francuska manikura ponovno u trendu, ali ovo ljeto zaboravite na klasični stil noktiju s tankom bijelom linijom. Francuska manikura dolazi u najljepšim, kolorističkim i najzabavnijim interpretacijama do sada.

Mogućnosti su neograničene, od boje temeljnog sloja do boje linije na vrhu nokta. Posebno su upečatljive kombinacije šarenih “francuskih vrhova“ u pastelnim nijansama s dodanim nail art dizajnom, pa je čak moguće primijetiti leptiriće i cvijeće na ovoj klasičnoj manikuri.

14 otkačenih ideja za francusku manikuru

Ako vam se sviđa ideja francuske manikure s otkačenim twistom, donosimo deset ideja koje možete kopirati pri svom sljedećem posjetu kozmetičkom salonu i biti prva koja će isfurati ovaj sve popularniji izgled noktiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monika (@monika__nails)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune)

Pročitajte: 10 lakova za nokte u boji za koju se predviđa da će biti hit ljeta 2023.

Foto: @__abigails_nails__