10 lakova za nokte u boji za koju se predviđa da će biti hit ljeta 2023.

Asocira na ljetovanje i transportira na plažu

by | 12 svibnja, 2023
plava boja laka za nokte

Dani su dulji i topliji, a ljeto nam se bliži i kalendarski. Vjerujemo da ste spremne za promjenu svojih njegujućih i uljepšavajućih rituala, pa ako ste posljednjih mjeseci ritualno nanosile tamne boje lakova za nokte, vrijeme je da, s vedrim sunčanim danima, odaberete nijanse koje više odgovaraju nadolazećem toplijem godišnjem dobu.

Uz bezvremenski crveni lak za nokte i vječni nude lak za nokte, ovo ćemo proljeće i ljeto, ako je za vjerovati svjetskim nail artistima, posvuda viđati nokte u nijansama mora i neba. Trend plavih manikura započeo je još prošle godine, ali ove definitivno ulazi na velika vrata i u širokoj paleti boja.

Koja god da je vaša omiljena nijansa plave, ne možete pogriješiti. Ako više volite žarke boje lakova za ljeto, odlučite se za kobaltno plavu. A ako preferirate suptilne nijanse na svojim noktima, odaberite blijedo plavu boju.

Bilo da se odlučite za manikuru i/ili pedikuru u plavim nijansama, odavat ćete sofisticiran i odvažan stil. Da biste na vrijeme opskrbile svoju policu s lakovima za nokte u it boji ljeta 2023., donosimo deset primjeraka u nijansama plave, tirkizne i modre. Pogled na vaše nokte će vas i iz ureda transportirati na plažu.

Pročitajte: Lomljivi ili izbrazdani nokti? 6 proizvoda koji će ih učiniti čvršćima i sjajnijima

Foto: @lolo.nailedit/Instagram