Ova boja laka za nokte najljepše ističe preplanulu put

Nijansu odaberite prema boji svoje kože

by | 28 lipnja, 2023
Najljepši koraljni lakovi za nokte

Čak i ako ste blijedoputi i teško postižete da vaš ten postane brončan, postoji nijansa laka za nokte koja će najljepše naglasiti vašu ljetnu boju puti.

Mnogi svoju preplanulu put vole istaknuti snježno bijelim ili nude lakom za nokte, no ta boja ne odgovara svima. Dapače, blijedom tenu puno više odgovaraju žarke boje lakova za nokte. Među njima se izdvaja koraljna nijansa. Ako nas pitate, ona je najljepši spoj crvene, narančaste i ružičaste. Ova žarka boja breskve je upečatljiva i odvažna, a može se uklopiti u vaš izgled na elegantan, ali i zaigran način.

Koju nijansu koraljne odabrati?

Ne samo da koraljna manikura i pedikura mogu naglasiti vašu na suncu potamnjelu nijansu kože nego i pomladiti kompletno izgled vaših ruku. Imate li svijetlu kožu, birajte koraljni lak s ružičastim podtonom. Ako je vaša koža srednjeg tona, blistavi, koraljno narančasti lak najljepše će vam pristajati, dok su žene maslinastog tena sretnice kojima pristaju sve žarke nijanse, a “vruća“ narančasta može vizualno pomladiti izgled vaših ruku.

Pročitajte: Imate kratke nokte? Svidjet će vam se talijanska manikura

8 najljepših koraljnih lakova za nokte

Bilo da se radi o jednostavnom koraljnom laku za nokte ili nail art dizajnu u narančastim tonovima, nokti u boji breskve ostavljaju snažan dojam i ističu vašu preplanulu put. Stoga smo pronašli osam koraljnih lakova za nokte koje možete koristiti cijelo ljeto – na noktima ruku i stopala.

Pročitajte: Suptilni sjaj na noktima: “pixie dust” nova je hit manikura

Foto: @arinails.lv