Suptilni sjaj na noktima: “pixie dust” nova je hit manikura

"Glitter" nije rezerviran samo za mlade

by | 29 svibnja, 2023
Pixie dust manikura

Popularnost pixie dust noktiju raste – trenutačno ova manikura na TikToku ima preko 129 milijuna videa koji pokazuju na koje se sve načine može nositi ovaj izgled (ovisno o tome preferirate li suptilan sjaj ili želite da svi obrate pozornost na vaše nokte).

Kao što im naziv može sugerirati, ovi nokti daju dozu glamura, ali minimalističkim pristupom. Koristeći biserni prah, male perlice ili šljokice, nail artisti vašoj manikuri dodaju blistavost s koje je teško skrenuti pogled.

Pixie dust ili vilinski nokti dovoljno su suptilni da se mogu nositi gotovo u svim prilikama. Korak su prema naprijed u odnosu na klasičnu nude manikuru, ali ne doimaju se previše vrckavima ili tinejdžerskima kao što je glitter manikura.

Pročitajte: 10 lakova za nokte u boji za koju se predviđa da će biti hit ljeta 2023.

3 razloga zašto volimo “pixie dust” nokte

Prvi: upečatljivi su, ali ne i pretjerano kičasti

I u ovom slučaju vrijedi pravilo manje je više. Ako želite „manje”, istaknite tek dva nokta, ali ako želite punu varijantu, ne štedite glitter – ne postoji pogrešan način stiliziranja ove manikure. Poželjno je jedino da uz pixie dust note izbjegavate 3D nail art u obliku kristala i kamenčića.

Drugi: savršena su manikura za svaku priliku

S pravom bojom osnovnog laka za nokte, smatrajte pixie dust nokte pandanom maloj crnoj haljini u nail arta svijetu. Ova manikura može biti elegantna, chic i ženstvena, a odlično se slaže s dnevnim jeans kombinacijama, kao i večernjim koktel haljinama. Za što profinjeniji izgled, birajte neutralne ili nježne, pastelne lakove za nokte.

Treći: naglašavaju vaš modni stil i bez nakita

Dok se nail art može smatrati modnim izričajem sam po sebi, trend pixie dust noktiju je suptilniji i može se nositi bez dodatnog nail art nakita. Uz svjetlucave nokte, ovog ljeta slobodno možete pospremiti svoje prstenje (naravno, samo ako želite).

Pročitajte: Kako će izgledati francuska manikura ovo ljeto: donosimo 14 otkačenih ideja

7 ideja za vašu sljedeću “pixie dust” manikuru

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lia Clarke (@swoonnails)

Pročitajte: Preferirate li kratke nokte, ovo su boje lakova koje će ih vizualno produljiti

Foto:@imarninails