Najbolja dijeta za skidanje sala s trbuha

by | 1 prosinca, 2011

Činjenica je da nije moguće izgubiti višak sala s trbuha bez smanjenja postotka ukupne tjelesne masnoće. Opsežna istraživanja pokazala su da ono što je najbolje za brzo skidanje sala s trbuha je kombinacija uravnotežene prehrane i specifičnih vježbi.


 

Ovisno od količini sala na trbuhu ovisi može li brza dijeta pomoći i može li uopće biti najbolja stvar za rješenje ovog problema

Naravno, sve ovo ovisi od toga koliko sala imate na trbuhu. Mnoge djevojke žele skinuti salo s trbuha koje gotovo i ne postoji dok drugi ljudi, a naročito muškarci, imaju ozbiljan problem s velikim trbuhom. Najbolja brza dijeta za skidanje sala s trbuha nezamisliva je bez vježbanja, a pritom morate svakodnevno raditi trbušnjake i kardio-vježbe. Mnogi muškarci imaju samo salo na trbuhu, ali bez vježbi za cijelo tijelo samo salo na trbuhu neće se skinuti.

PRIMJER JELOVNIKA
Doručak: šalica muslija prelivenog mlijekom
Užina: suhi bademi, orasi, lješnjaci do 50 gr.
Ručak: Za ručak možete pojesti mesa koliko god želite i to ribu, piletinu bez kožice, teletinu, janjetinu a od svinjetine samo odrezak bez masti. Mesne prerađevine izbjegavajte. Dozvoljeno je uzeti komadić integralnog ili ražanog kruha. Meso možete pripremati na bilo koji način, izbjegavajte svakodnevno prženje.
Užina: jedna jabuka, kruška, breskva, šaka jagoda, malina, a banane izbjegavajte
Večera: bistra juha od povrća bez tjestenine, sardina ili tuna sa ocijeđenim uljem, šnita integralnog kruha. Može i juha od povrća bez tjestenine, čaša jogurta, komadić integralnog kruha ili juha od povrća bez tjestenine, dva tvrdo kuhana jajeta, rajčica.
Zbog vježbanja i monotone prehrane, pijte vitaminsko-mineralne tablete.

DODATNI SAVJETI
Nikada ne večerajte bar tri sata pred odlazak u krevet.
Ne jedite slatkiše i grickalice.
Ne pijte pivo, gazirana pića i zašećerene voćne sokove.
Ne jedite bijeli kruh.
Skidanje sala s trbuha ne može biti baš brzo, ali ako redovno vježbate i hranite se pravilno, možete imati odlične rezultate.

Tagovi: