Mirela Kardašević o tome kako se brine za svoje tijelo, ali i duh

by | 1 ožujka, 2023

 

Naslovnicu novog broja časopisa “Ljepota&zdravlje” za ožujak 2023. krasi roniteljica na dah Mirela Kardašević. Zavirite na snimanje naslovnice s Mirelom i doznajte što nam je ova iznimna sportašica otkrila o njezi svog tijela, ali i duha.

Ona je svjetska prvakinja u ronjenju na dah i višestruka svjetska rekorderka koju su tišina i mir privukli ka dubini. Ono što kod Mirele oduševljava, osim njezinih izvanrednih uspjeha, jest činjenica da se ronjenjem ozbiljno počela baviti s 30 godina, kao samohrana majka koja je trebala hobi samo za sebe.

U tiskanom izdanju Ljepote&zdravlja za ožujak 2023. s Mirelom smo razgovarali o posvećenosti ovom ekstremnom sportu, mentalnoj pripremi, disciplini i ustrajnosti, kao i vjeri u sebe te pomicanju vlastitih granica. Na snimanju naslovnice ovu vrhunsku hrvatsku sportašicu pak ulovili smo pak u pauzi te smo je upitali nekoliko brzih pitanja. Što Mirela Kardašević najviše voli na svome tijelu, kako se brine za svoje mentalno zdravlje, a kako za kosu i kožu kao sportašica koja puno vremena provodi u vodi, otkrijte u videu.

Video: Lovro Orak
Foto: Mare Milin
Styling: Ivana Pavić
Make-up: Petra Sever
Frizura: Ivan Pervan, PRIMEvision salon
Lokacija snimanja: Galerija Kranjčar