Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima uvijek teže ka nećem većem i boljem

by | 4 svibnja, 2020

Ako ste se pitali ima li astrologija veze s osobinom ambicioznosti, odgovor je potvrdan. Naime, kako piše Your Tango, neki horoskopski znakovi nikada ne miruju i neprestano nešto rade kako bi napredovali u svakom smislu, bilo to profesionalno ili rekreacijski.

Evo o kome je riječ.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca sklone su pretjeranom trošenju novca jer misle da će posjedovanjem više stvari biti bolji, što ih često dovodi do velikih dugova. Oni su osobe koje nikad nisu zadovoljne same sobom, a kada nešto pođe po zlu, imaju tendenciju kriviti druge za vlastite pogreške.

Djevica

Dok nešto nije savršeno, za Djevicu je loše. Djevicama je težnja perfekcionizmu urođena, a čak i kada u nečemu dostignu razinu kojom su zadovoljne, Djevice se ne osjećaju dovoljno ispunjeno pa odmah prelaze na nešto novo što bi mogle usavršiti.

Ovan

Ovnovi su jako strastvene osobe s izrazito velikom ljubavi prema životu. Oni žele isprobati sve što mogu, okušati se u različitim izazovima, posjetiti svaki kutak svijeta i slično. Ovnovi su osobe kojima trenutačna karantena vjerojatno najteže pada jer su oni pravi pustolovi koji uvijek žele jučerašnji dan nadmašiti današnjim.

IZVOR: INDEX.HR

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash