Subotnji puni Mjesec intenzivan je i važan za sve, no najviše će utjecati na ova 4 znaka

by | 27 listopada, 2020

Datum 31. listopada za mnoge je ljude čaroban dan, a činjenica da će ovaj Halloween krasiti i Plavi Mjesec u znaku Bika čini ga još posebnijim.

Plavi Mjesec je naziv za drugi pun Mjesec u istom kalendarskom mjesecu. Početkom listopada imali smo Žetveni Mjesec, koji nas je podsjetio da je pravo vrijeme da ubiranje plodova našeg rada te otpuštanje svega onoga što nam više ne služi. Plavi je Mjesec također u znaku otpuštanja, no on sa sobom ne donosi snagu koja nam je potrebna da se od određenih stvari maknemo. Ovaj puni Mjesec u znaku Bika je i Mikromjesec, mjesec koji je najudaljeniji od zemlje, a neka vjerovanja kazuju kako se za vrijeme Mikromjeseca događaju razne katastrofe. S obzirom na to da će Plavi Mjesec biti u konjunkciji s Uranom, moguće je da će na površinu izaći šokantne informacije koje će emocije kod ljudi učiniti intenzivnijima, a odnose napetijima. No iako će ovaj tjedan biti prepun loše komunikacije te nezgoda, pokušajte ostati sabrani i u trenutku te nastojte prigrliti iznenadne promjene te izvući iz njih nešto pozitivno. Za sve to trebat će vam puno snage te izlazak iz zone komfora, a ako to uspijete, mogli bi se dogoditi divne stvari.

Bik

S obzirom na to da će ovaj puni Mjesec biti u njihovom znaku, Bikovi će ovih dana osjetiti posebnu intenzivnost i prosvjetljenje. Mnogi će oživjeti stare emocije te ponovno proživjeti stara iskustva. Cijeli taj proces bit će vrlo iscjeljujuć za Bikove. No s obzirom na povišene emocije i napetosti, sugerira se da pripazite na reakcije. Iako slovite za prizemljen i realan horoskopski znak, ovih biste dana mogli imati problem s tim. Nastojite prepustiti se promjenama koje dolaze, otpustiti sve stare emocije i probleme kako biste dodatno narasli te si ne dozvoliti dramu pri tom procesu.

Lav

Lavovima je sve u znaku posla ovoga tjedna i ovog punog Plavog Mjeseca. Konačno je došlo vaše vrijeme da pokažete svoje sposobnosti, iskoristite prilike za nove poslove te se dokažete na trenutnom poslu. Nemojte se bojati pitati za povišicu ili za vodeću ulogu u nekom projektu. Prijavite se za nove poslove, no nemojte se zaboraviti truditi na onom koji već obavljate.

Škorpion

Ako ste rođeni u znaku Škorpiona, pripremite se na dramatične scene na ljubavnom ili poslovnom životu. No te drame ne bi trebale imati loš predznak. Puni Mjesec pokazat će vam stvari onakvima kakve one doista jesu, a to može dovesti do poboljšanja i učvršćivanja vaših ljubavnih i poslovnih odnosa.

Vodenjak

Ovaj puni Mjesec za Vodenjake mogao bi donijeti velike transformacije ako se prepuste i ako se prestanu bojati posljedica. Nemojte misliti da ćete ovoga puta ostati povrijeđeni. Kao zračni znak, Vodenjaci su uvijek otvoreni za nove ideje i za neprestane promjene. No ovoga puta morate doista putiti ono staro za koje se grčevito držite. Mnogi Vodenjaci muče se biti fizički prisutni sa svojom okolinom. Ovog punog Mjeseca poradite na tome – družite se s obitelji i prijateljima koje niste dugo vidjeli. To druženje moglo bi vam donijeti iznimne rezultate te u vama probuditi duboko zakopane emocije.

Foto: Griffin Wooldridge/Unsplash