Veliki godišnji horoskop za 2024. donosi astrologinja

Što nam spremaju zvijezde?

by | 3 siječnja, 2024
horoskop 2024

Vjerujemo da s nestrpljenjem (kao i mi!) očekujete saznati što vas čeka u godini pred nama pa se i ovaj put naša suradnica astrologinja Helena Cupać posavjetovala sa zvijezdama na našu molbu.

Nakon što smo smo saznali što nam donosi horoskop za siječanj 2024., vrijeme je da se pozabavimo i astrološkim predviđanjima za cijelu 2024. godinu. Čini se tako da Ovnove očekuje napredak u karijeri, Bikovima se ostvaruju planovi, a planet sreće ulazi u znak Blizanaca. Rakovima slijede veliki pomaci prema naprijed, ispred Lavova je godina prilika i zanimljivih susreta, dok Djevice mogu očekivati izazove. Vagama će kreativnost biti ključna u 2024., Škorpioni izlaze iz zone komfora, a pred Strijelcima je godina velikih iskušenja. Kad je riječ o znaku Jarca, važno je znati da mu Saturn pruža podršku u godini pred nama. Investiranje je pak u fokusu Vodenjaka, dok Ribe očekuju veliki izazovi na poslovnom planu. Provjerite što vam donosi godišnji horoskop za 2024.!

Godišnji horoskop za 2024.

Ovan

POSAO: Vaš trud i napor uloženi u posao tijekom protekle godine isplatit će se jer 2024. donosi primjetan rast u karijeri. Očekujte podršku iskusnih kolega. Ako razmišljate o promjeni i pokretanju vlastitog projekta, imat ćete povoljne aspekte koji podržavaju vaše planove. Planet pogodnosti omogućit će vam provesti vlastite ambicije u djelo. Također, ovo je vrijeme kad biste mogli razmotriti i dodatno usavršavanje kako biste se još više unaprijedili na svom polju.

LJUBAV: Ako ste u vezi, sljedeća godina će vas suočiti s potrebom da balansirate između vaših osobnih potreba i potreba partnera. Posebno pozornost obratite na komunikaciju da biste izbjegli nesporazume i ojačali vezu. Ako ste slobodni, druga polovica godine donosi povoljne prilike za promjenu emotivnog statusa.

ZDRAVLJE: Povedite više računa o svom režimu prehrane i više se posvetite fizičkoj aktivnosti. To će vam pomoći da ostanete vitalni i energični tijekom cijele godine. Kraj godine može donijeti nešto intenzivniji tempo pa je preporuka što više kvalitetnog odmora da biste se i osvježili te spremno dočekali novu godinu.

horoskop 2024

Bik

POSAO: Nova godina za vas će biti izuzetno povoljna, a posebno u prvoj polovici. Vaša dobra sreća i optimizam pomoći će vam u ostvarenju većine planova. Očekujte da se mnoge stvari koje ste dugo planirali sada ostvaruju. U drugoj polovici godine možete očekivati poboljšanje financija, što vam otvara vrata za razmišljanje o investicijama koje će vam donijeti dodatni dobitak. Ipak, budite oprezni s luksuznom potrošnjom i fokusirajte se na dugoročnu financijsku sigurnost.

LJUBAV: Ako tražite ljubav, ova godina pružit će vam prilike da zablistate svojim šarmom i privučete potencijalne partnere. Budite otvoreni za nova poznanstva i druženja jer će vam se pružiti prilike za romantične veze. Ako već imate partnera, ovo je vrijeme kad možete zajedno definirati svoje ciljeve i rasti kao par. Komunikacija će biti ključna za jačanje vaše veze.

ZDRAVLJE: Preporučuje se redovita fizička aktivnost da biste održavali svoju vitalnost. Također, povedite računa i o kvaliteti prehrane te pokušajte kontrolirati veličine porcija. Ovo će vam pomoći da ostanete u formi i osjećate se bolje tijekom cijele godine.

Blizanci

POSAO: Ova godina donosi velike promjene u vašem poslovnom životu. Za mnoge pripadnike vašeg znaka ovo će biti godina napredovanja i beneficija. Imate priliku za pametne investicije i mudre financijske odluke. Posebno u drugoj polovici godine, kad planet velike sreće ulazi u vaš znak, otvorit će vam se sva vrata. Iskoristite ovaj period za ostvarivanje svojih ambicija i ciljeva.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili u braku, preporuka je težiti otvorenoj komunikaciji, što će dodatno ojačati vaš odnos s partnerom. Međutim, neki Blizanci stavljaju točku na svoje partnerstvo. Slobodni pripadnici znaka iskoristit će svoj šarm i društvenost da bi osvojili srca potencijalnih partnera. Ovo je povoljna godina za ljubav, ali i društveni život općenito.

ZDRAVLJE: Tijekom cijele godine osjećat ćete se prilično vitalno i aktivno. Međutim, budite svjesni da se povremeno može javiti pojačan apetit. Održavanje balansirane prehrane i redovita fizička aktivnost pomoći će vam ostati u formi i biti dobro tijekom cijele godine.

Rak

POSAO: Cijela sljedeća godina za vas je značajna na polju karijere. Vaš trud bit će prepoznat, što će vam omogućiti isticanje u kolektivu. Očekujte velike pomake prema naprijed. Iako se može pojaviti konkurencija, važno je da se fokusirate na svoj napredak. Vaše samopouzdanje će rasti, što će imati pozitivan utjecaj na vašu karijeru. Ako razmišljate o promjeni posla, proljeće će biti povoljan period.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, važno je da komunicirate otvoreno i dozvolite partneru da bude dio vašeg emotivnog svijeta. Ova godina donosi mogućnost introspekcije, što može poboljšati odnose u vašem životu. Ako ste slobodni, otvoreni ste za ljubav i ljeto će biti vrlo povoljno na tom planu. Ipak, vama je u fokusu karijera.

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje bit će vam inspiracija tijekom cijele godine. Povećana svijest o fizičkom i mentalnom blagostanju potaknut će vas da povedete više računa o sebi. Razmislite o prihvaćanju novih wellness praksi, njegujte svoje tijelo i obratite više pozornost na svoje emocije te se posvetite kondiciji i vitalnosti da biste se osjećali najbolje moguće.

horoskop 2024

Lav

POSAO: Ova godina donijet će vam značajne poslovne prilike i zanimljiva poznanstva, ali će također zahtijevati ravnotežu između hrabrosti za preuzimanje rizika i opreza. Očekujte mogućnost kontakata s inozemstvom, što bi moglo proširiti vaše horizonte. Ključ uspjeha bit će vjera u sebe, ali isto tako budite realni kad postavljate ciljeve. Pažljivo razmotrite svaki svoj korak.

LJUBAV: Ako ste u braku ili stabilnoj vezi, očekujte miran period i radost u brizi o sebi i svom partneru. Posebno povoljan period dolazi u svibnju. Ako niste u partnerskom odnosu, pripremite se na strastvene susrete tijekom ove godine. Za neke pripadnike vašeg znaka moguće je i sudbinsko poznanstvo s osobom koja će duboko utjecati na vaš život.

ZDRAVLJE: Ulazite u ovu godinu s visokom razinom vitalnosti i sa znatno manje stresa nego inače. Ovo će vas pratiti tijekom cijele godine i omogućiti vam da se osjećate dobro. Ipak, ne zaboravite održavati zdrav način života zato da biste očuvali ovu vitalnost i dobro zdravlje.

Djevica

POSAO: Ova godina zahtijevat će puno truda za ostvarenje vlastitih ciljeva. Srećom, planet sreće će vas podržavati od svibnja pa nadalje, otvarajući nova vrata za vaš profesionalni napredak. Važno je da i dalje ostanete dobro organizirani i disciplinirani. Očekujte izazove, ali pristupite im sistematično i s planom kako biste ih prebrodili.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, ova godina donijet će vam nove uvide u vašu vezu. Imat ćete bolju sliku o kvaliteti vašeg odnosa i možda ćete donijeti neke važne odluke u vezi s tim. Ako ste slobodni, proljeće će donijeti mogućnost susreta s osobom koja ima potencijala postati važan dio vašeg emotivnog života.

ZDRAVLJE: Povremeno ćete se osjećati premoreno zbog napornog rada tijekom godine, stoga je važno i da se posvetite sami sebi te radite male pauze. Briga o fizičkom i mentalnom blagostanju ključna je za održavanje ravnoteže i dobrog zdravlja tijekom cijele godine.

Vaga

POSAO: U novoj godini uspjet ćete uspostaviti novi ritam na poslovnom planu. Očekuju vas nove plodonosne suradnje i važni poslovni ugovori. Imate priliku za napredovanje, bilo unutar sadašnjeg kolektiva ili prelaskom u novu kompaniju. Vaša kreativnost bit će ključna i može vas voditi ka inovativnim rješenjima.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, godina pred vama bit će dosta značajna za vašu vezu. Odnos s partnerom prolazit će kroz promjene koje će ovisiti o stanju i kvaliteti vaše veze. Ovo je vrijeme za dublje razmatranje vlastitih potreba i kako ih uskladiti s partnerovim. Slobodnim Vagama uslijedit će zanimljivi susreti, a posebno tijekom ožujka, travnja i ujesen. Vaš bogat društveni život može vam donijeti i sudbinski susret s nekim posebnim.

ZDRAVLJE: Tijekom godine radit ćete na poboljšanju svoje kondicije, što će voditi ka stabilnijem i zdravijem načinu života. Ipak, u svibnju može doći do manjih ili sezonskih zdravstvenih problema, stoga budite pažljivi te vodite računa o svom fizičkom i emocionalnom blagostanju.

horoskop 2024

Škorpion

POSAO: Sljedeća godina bit će vrlo značajna i plodonosna za vas na poslovnom planu. Očekuju vas novi susreti i suradnje, ali također i izlazak iz zone komfora. Imate priliku napraviti kvalitetne investicije i postići uspjeh. Pri kraju godine, možete očekivati poboljšanja na polju financija, što će dodatno unaprijediti vašu poziciju.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, možda ćete se suočiti s izazovima u odnosu zbog različitih pogleda na život. Vaša posvećenost poslu može dovesti do toga da se partner osjeća zapostavljenim. Ako ste slobodni, mogli biste privući nekoga iz svog okruženja, ali se preporučuje strpljenje jer se veza može razvijati polako. Važno je raditi na održavanju balansa između posla i ljubavi zato da biste sačuvali harmoniju u odnosima.

ZDRAVLJE: Budite oprezni kod fizičkih napora ljeti jer taj period donosi veću vjerojatnost za ozljede. Nakon toga, vaša vitalnost će se poboljšati pa ćete se osjećati energičnije i spremnije za izazove koji dolaze.

Strijelac

POSAO: Na poslovnom planu očekuju vas brojne obveze, proširenje poslovanja i čak kontakti sa stranim partnerima. Neki pripadnici vašeg znaka možda će se odlučiti i za rizične poteze, kao što je potpuni zaokret u karijeri. Očekuju vas i poslovna putovanja i financijska stabilnost. Spremni ste za izazove i nove stvari.

LJUBAV: Ako ste u ozbiljnoj vezi, početak godine može donijeti nesuglasice i nemir, ali nakon toga možete očekivati stabilnost. Međutim, možda ćete primijetiti i da partner postavlja prevelike zahtjeve te da sebi daje puno slobode. Za neke od vas, ovo može rezultirati prekidom veze. Za slobodne pripadnike ovog znaka partnerstvo će bit povoljno pa ćete možda podići svoje standarde u potrazi za ljubavlju, a prilika za upoznavanje bit će i više nego što očekujete.

ZDRAVLJE: Prva polovica godine može donijeti povremeni stres, ali druga polovica omogućit će vam poboljšati izdržljivost i kondiciju. Važno je povesti računa i o fizičkom i o emocionalnom blagostanju da biste ostali zdravi i spremni za iskušenja koje donosi godina pred vama.

Jarac

POSAO: U ovoj godini revidirat ćete svoj financijski plan, ali vaš trud na kraju će biti nagrađen. Saturn vam pruža podršku ako želite stvoriti financijske rezerve te ako budete odgovorni s novcem. Planove koje postavite na početku godine vjerojatno ćete realizirati tijekom druge polovice godine. Očekujte da će i vaša karijera krenuti uzlaznom putanjom prije kraja 2024.

LJUBAV: Vaš ljubavni život bit će stabilan, a u prvoj polovici godine očekuju vas i česta putovanja s partnerom. Iako ćete biti posvećeni karijeri, nećete zanemariti emotivni život i potrebe partnera. Za neke pripadnike ovog znaka moguća je čak i prinova. Ako ste slobodni, ovo je godina koja mnogim pripadnicima znaka donosi velike promjene na polju ljubavi. Posebno je povoljan period do kraja svibnja.

ZDRAVLJE: Tijekom godine vaše zdravlje će biti stabilno, ali je važno manje tegobe rješavati odmah i ne odgađati odlazak liječniku. Redoviti kontrolni pregledi pomoći će vam da ostanete zdravi.

horoskop 2024

Vodenjak

POSAO: Početak godine donijet će reviziju prethodnog perioda i moguću sistematizaciju financija. Bit ćete motivirani za postizanje financijske stabilnosti i investiranje će vam biti u fokusu. Također, moguća je promjena u odnosu prema autoritetima na poslu. Ova godina također će biti period učenja i profesionalnog rasta pa razmotrite mogućnosti za dodatnim usavršavanjem.

LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, tijekom cijele godine možete se suočavati s izazovima u komunikaciji s voljenom osobom, gdje će se činiti da govorite različitim jezicima. Ipak, imat ćete priliku prebroditi ove izazove i ojačati svoj odnos. Ako ste slobodni, veljača, ožujak i travanj, kao i prosinac mogu donijeti nova poznanstva, a siječanjski Vodenjaci mogli bi ući u ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Bit ćete vrlo aktivni tijekom godine, ali velika izloženost stresu može izazvati povremeni osjećaj anksioznosti. Također, obratite pozornost na svoje probavne tegobe, a posebno pri kraju godine. Usredotočite se na prehranu i unos vlakana da biste sačuvali zdravlje.

Ribe

POSAO: Predstojeća godina donosi vam izazove i prilike u različitim sferama života. U poslu, napeta energija koja se aktivira od veljače do rujna može donijeti posebno izazovne trenutke. Ipak, tijekom proljeća možete očekivati povoljne prihode, investicije iz prošlosti će se isplatiti, ali istovremeno osjećat ćete i dalje velik pritisak zbog povećanog opsega obveza.

LJUBAV: Za Ribe koje su u brakovima ili u vezama očekuje se sklonost kritiziranju voljene osobe zbog fokusa na karijeru. Međutim, tijekom ljeta imat ćete priliku za rješavanje nesporazuma i jačanje veze kroz otvorenu komunikaciju s partnerom. Slobodni pripadnici vašeg znaka mogu očekivati dinamičnu godinu s mogućnošću novih poznanstava i romantičnih iznenađenja.

ZDRAVLJE: Iako ćete biti pretrpani obvezama, važno je da održavate fizičku spremu i povremeno se odmarate kako biste očuvali svoje zdravlje. Jer na kraju svega – samo ono je važno.

Piše: Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac

Foto: Pexels