Jessie J progovorila o gubitku trudnoće i najtežim trenucima u životu

by | 6 svibnja, 2022
jessie j

Pjevačica Jessie J otvoreno je progovorila o traumatičnom iskustvu koje je doživjela kad je izgubila bebu spontanim pobačajem. Tijekom intervju za ‘The Diary Of A CEO’ s podcastom Stevena Bartletta, Jessie J je opisala koliku je intenzivnu tugu osjećala tada, te dodala da je otišla kod više liječnika kako bi joj potvrdili ovu tužnu vijest.

To je podijelila sa svima prošle jeseni, a istu je objavila na društvenim mrežama prije nego što je izašla na pozornicu u Los Angelesu. “Zahvalna sam što sam doživjela trudnoću… To mi je otvorilo vrata da zavolim sebe dublje. Još uvijek obrađujem cijelu stvar.”

Nakon što je otišla liječniku na pregled i ultrazvuk, Jessie je znala da će čuti loše vijesti, objašnjavajući da je vladala “ona užasna tišina kad prvi put obavite ultrazvuk, a oni nekako ne govore ništa”. A ona je htjela čuti istinu i što se stvarno događa. Na prvom pregledu rečeno joj je da su otkucaji bebe slabi i da postoje naznake da dijete ima neku vrstu urođene mane. Od tog pregleda prošlo je par sati i tada je drugi liječnik rekao da nema otkucaja srca.

Jessie se također prisjetila dana kada je doživjela pobačaj, objašnjavajući da se probudila s osjećajem da nešto nije u redu i bila je shrvana kad je otkrila da je izgubila bebu nakon brojnih pretraga i pregleda na kojima je bila.

“Bila sam na dva pregleda u istom danu, a beba je preminula između prvog i drugog. Kad sam nakon nastupa došla doma, zatvorila sam ulazna vrata i pala na koljena. Najgori trenutak u tom cijelom iskustvu bio je kad sam shvatila da je, osim karijere, majčinstvo trebalo biti najveće uzbuđenje u mom životu. Kao da mi je netko dao sve što sam željela i onda mi to oduzeo. No još uvijek sam pjevala svome djetetu svake noći i nikad se nisam osjećala tako usamljeno kao tada.”

Na svom Instagram profilu pjevačica je zahvalila Stevenu Bartlettu i rekla da je ovo “najiskreniji, najsiroviji, najemotivniji i najranjiviji” razgovor koji je ikad javno vodila.

Pročitajte: Nova platforma na kojoj možete prijaviti kršenje prava u polju ženskog zdravlja

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Pročitajte: Tekstovi ovih poznatih pjesama opisuju tugu nakon spontanog pobačaja

Foto: Instagram, Tibrina Hobson/Stringer Getty Images Entertainment via Getty Images