Halle Berry u pravom stilu pozirala za svoj 56. rođendan. I izgleda fantastično!

by | 17 kolovoza, 2022
Halle Berry

Halle Berry, slavna Oskarovka i popularna glumica koja oduvijek plijeni pažnju svojim fantastičnim izgledom nije razočarala ni sada. Dapače, upravo za svoj 56. rođendan pozirala je u donjem rublju i apsolutno pokazala da su njoj godine samo broj jer je sretna i ispunjena, i sve mlađa!

Rođendanski selfie podijelila je na svom Instagram profilu, a to odlično pokazuje i činjenicu da je prava Lavica. Na slici je decentno otkrila svoj dekolte – čipkasti crni top bez rukava kojim je apsolutno privukla pažnju baš svih.

“Osjećam toliko zahvalnosti i ljubavi na ovaj rođendan! WOW!”, napisala je u opisu objave slavna glumica i dobila puno pozitivnih komentara, uključujući i rođendanske čestitke od slavnih kolega poput Julianne Moore i Ave DuVernay. Naravno, nisu izostale ni čestitke vjernih obožavatelja i prijatelja. Ona najposebnija došla je od njezinog dečka Van Hunta koji je objavu na svom Instagramu posvetio upravo Halle i podijelio njezine fotografije. Upravo s njim ona je pronašla ljubav, sreću i ispunjenost.

A nama je doista divno vidjeti bilo koga da u 56. godini izgleda toliko fantastično i diše punim plućima!

Pročitajte: Video poznate influencerice postao je viralan. Pogledajte koliko je lako promijeniti oblik tijela putem aplikacije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Pročitajte: Jutarnju rutinu Jennifer Aniston svi bismo trebali prakticirati

Foto: Instagram @halleberry; Amy Sussman/Staff Getty Images Entertainment via Getty Images