Video poznate influencerice postao je viralan. Pogledajte koliko je lako promijeniti oblik tijela putem aplikacije

by | 10 kolovoza, 2022
Emily Clarkson

Emily Clarkson poznato je lice Instagrama koja sasvim otvoreno progovara o onoj strani društvenih medija za koju malo tko zna. Veliku pozornost privukla je njezina posljednja objava u kojoj kroz video upozorava i pokazuje kako influenceri i slavne osobe (ali i svatko od vas/nas) mogu putem aplikacije napraviti promjene na svome tijelu. Objava je postala jako brzo viralna, a prikazuje Em kako prolazi kroz aplikaciju za uređivanje videa i mijenja svoje tijelo – sužava svoj struk, povećava grudi, podiže ramena, podešava visinu, stanjuje noge.

Ovim putem željela je prikazati koliko je lako nešto tako učiniti preko jedne aplikacije i da tako nešto nijedan pratitelj ne može skužiti, zato upozorava na oprez. “Novim” tijelom normalno može hodati, kretati se – a netko drugi gleda tijelo koje ona uopće nema.

“Mogu postojati na vašem ekranu prikazujući tijelo koje nije takvo u stvarnosti. Mogu promijeniti čak i svoje lice, mogu promijeniti njegovu strukturu, boju očiju. Mogu biti što god želim dok koristim aplikaciju – i ne moram vam reći”, ističe Em u videu.

Pročitajte: Inspirativan video poznate pjevačice postao viralan zbog poruke koju bi trebale čuti sve žene

Cijeli video završila je riječima koje potiču na razmišljanje: “Neka vam ovo bude podsjetnik: sljedeći put kad se budete osjećali nesigurno jer ste nešto vidjeli na Instagramu, sjetite se da je vrlo lako manipulirati slikom.”

Apsolutno pohvaljujemo njezin istup u nadi da će ovu objavu vidjeti što više ljudi i da se osvijesti činjenica kako je svijet na društvenim mrežama ponekad uistinu nerealan i neistinit!

U prilog tome ide i činjenica da je prikupila blizu 24 000 lajkova te puno komentara onih koji su s oduševljenjem pogledali ovaj video te rekli da nisu ni znali koliko je ovaj svijet zastrašujući i koliko zapravo društveni mediji mogu biti nerealni.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Clarkson (@em_clarkson)

Pročitajte: Drew Barrymore pridružila se TikToku s urnebesnim videom

Foto: Instagram